facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thai market

Thai market

Info

Vi på Thai Market ønsker deg velkommen til å prøve noe av det mest spennende innenfor Thai mat i Østfold.

Historie

Vi på Thai Market ønsker deg velkommen til å prøve noe av det mest spennende innenfor Thai mat i Østfold.

På vår meny finner du en rekke populære og tradisjonelle Thai retter som er laget av Thailandske råvarer. Alle våre retter er laget med inspirasjon fra Asia. Våre kunnskapsrike servitører sørger for å anbefale riktige retter og viner som passer til. Lokalene våre innbyr til god stemning og hyggelige middager uansett om man er to- eller tretti personer.

Velkommen – vi gleder oss!



"Hjertet i alle thaimåltider er harmonien mellom de forskjellige smakene og konsistensen i ingrediensene som benyttes. Det viktige er å balansere mellom det sure og det søte, og at krydderiene harmonerer med konsistens og de ferske råvarenes kvaliteter. Dette er akkurat hva våre kokker fra Thailand gjør. Vi kombinerer ferske og sunne råvarer til innbydende festmåltider. Velkommen."
Adresse: Stortorvet 5-7 , Fredrikstad 1607, NO
Telefonnummer: 400 00 321
on.tekramiaht@tsop
By: Fredrikstad
Rute: Stortorvet 5-7
Postnummer: 1607


åpningstider

Tirsdag: 11:00-00:00
Onsdag: 11:00-00:00
Torsdag: 11:00-00:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 13:00-00:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: thai market fredrikstad meny, royal thai market, thai market take away, thai market oslo as, thai market fredrikstad åpningstider, top thai krøgenes meny, thai take away fredrikstad, wok market
Anmeldelser
Autentisk Thailandsk. Gode beskrivelser i menyen på hvordan du komponerer måltidet på Thailandsk vis. Vi smakte fire hovedretter, og alle holdt godt nivå. Utsøkte smaker, godt balansert og passelig gode porsjoner. Kunnskapsrikt hyggelig personale som ga gode anbefalinger. Fin atmosfære. Anbefales.
Fin atmosfære. Fikk dim sum som dessverre var litt for tørr og hadde kanskje vært mer spennende med litt mer syre av noe slag, eller en saus uten en så salt aroma. Grillet entrecôte, Neua Yang, anbefales. Fantastisk beliggenhet på brygga.
Smakfullt og god service i fine omgivelser. Det ble bestilt ulike retter og alle svare til forventningene. Anbefales
Nydelig mat, ELENDIG service! Det tok 45 min før vi overhodet fikk bestilt maten og det først etter at jeg hadde tatt kontakt med betjeningen og minnet dem på at vi ventet på å få bestille, og deretter tok det 1 time før hovedretten kom også da måtte jeg purre opp betjeningen... Totalt sett tok det nesten 2 timer fra vi kom inn døra, til alle hadde fått maten sin!! Også påfyll av vann måtte vi be om flere ganger før det kom. Det var flere ledige bord inne i restauranten, så det kan ikke være at det at det var stappfullt som vart problemet heller. Dessuten virket det som de prioriterte drop-in kundene som satt ute, fremfor oss som hadde bestilt bord inne på forhånd. Vi fikk ingen beklagelse for, eller forklaring på, at det tok så lang tid - i alle fall ikke før jeg tok det opp med dem da regningen skulle betales. Da var svaret kun et kort: "beklager det har vært litt travelt i dag". Ingen beklagelse underveis når jeg måtte hente betjeningen for å få bestilt og heller ikke når jeg etterlyste maten. Vi var et selskap på 7 gjester, som både spiste og drakk godt - det minste de kunne gjort var å tilby oss en eller annen form for kompensasjon; kaffe eller dessert som plaster på såret. Men neida... Ikke et smil å få fra betjeningen underveis heller. Det ble ikke et rødt øre i tips, for å si det sånn...
Våger påstanden om at dette er stedet med den beste thaimat og høyeste komfort på hele Østlandet. Rask servering av vakker mat. Herlige desserter. Dyktige og oppmerksomme servitører. Anbefales på det sterkeste
Har alltid vært kjempe fornøyd med thai market, curryen har alltid vært en vinner, men den har tapt seg. Vi bestilte rød curry med kylling som koster 309kr per porsjon til denne prisen forventer man gode smaker, idag var curryen helt tam, vannete/som en suppe og tørr smakløs kylling.maten smakte så dårlig at den ble ikke spist opp engang Tror ikke det blir noe mer takeaway herifra når de ikke kan levere utifra hva det koster. Hvorfor kjøpe 2 porsjoner med curry for 618 kr når man kan lage den bedre selv? Utrolig skuffet.
Thai Market leverte virkelig - hyggelig og god service og meget god mat. Bestilte crispy duck til to - og her var det en skikkelig god porsjon til oss begge, utsøkte råvarer og tilbehør, og til en helt OK pris for den kvaliteten. Anbefales!
Veldig god mat og hyggelige servitører kommer garantert tilbake
Alltid god mat og hyggelige ansatte her. Anbefales! Mat: 5/5
God mat har dere, men servitørene trenger en grundig opplæring i hvordan man behandler gjester. Vi fikk ikke det vi bestilte, og servitøren la skylda på oss gjestene for at hun ikke fikk med seg korrekt bestilling. Vi har vært der flere ganger før og hver gang så føles det som om vi er til bry. Stort forbedringspotensialet her!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Thai market.

Fredrikstad thai

åpningstider, plassering. Stortorvet 5-7 kart bykart, satellitt visning. Thai market adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Thai market. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Thai market med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler