facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for thansen Arendal

thansen Arendal
Adresse: Langsæveien 5, 4846 Arendal, Norge
Telefonnummer: 31 00 00 00
Stat: Agder
Distrikt: Arendal
By: Arendal
Rute: Langsæveien
Husnummer: 5
Postnummer: 4846


åpningstider

mandag: 10:00–20:00
tirsdag: 10:00–20:00
onsdag: 10:00–20:00
torsdag: 10:00–20:00
fredag: 10:00–20:00
lørdag: 10:00–18:00
søndag: Stengt

Anmeldelser
Advarsel til potensielle kunder: Unngå Thansen for kjøp av bilbatterier.nMin erfaring var ekstremt negativ. Jeg kjøpte et batteri med 3-års garanti, som feilet i løpet av vinteren. Da jeg forsøkte å benytte garantien, møtte jeg motstand fra butikkens ansatte. De utførte en utilstrekkelig test av batteriet, uten å ta hensyn til testing i minusgrader, som er kritisk for batteriets ytelse.nnSelv etter at et uavhengig bilverksted bekreftet at batteriet var defekt, nektet butikkens ansatte å anerkjenne problemet. Dette førte til at jeg måtte kjøpe et nytt batteri fra en annen forhandler. Butikkens håndtering av garantikrav og deres mangel på teknisk innsikt var skuffende og kostbart for meg.nnJeg anbefaler sterkt å vurdere alternative forhandlere for et mer pålitelig kjøp og ærlig kundeservice. Thansen har vist seg å være en upålitelig og frustrerende opplevelse.
Har kjøpt vare og ikke fått noe.vanskelig å snakke på tlf da hører du bare musikk og venter og venter. Så jeg må gå personlig til butikken og kreve pengene tilbake
Ikke kjøp barnestol til bil her. Denne stolen fungerer ikke som den skal og kan gå utover liv og helse. Butikken har sett problemet men mener på at det ikke er noe stort problem. Nekter å la meg heve kjøpet. Gå på Barnas Hus og handle til barna, ikke Thansen Arendal. Der er tydeligvis ikke sikkerheten til barn viktig.nKlage er sendt til Forbrukerklageutvalget.
Stakk innom sent fredag kveld og fikk rett og slett uvurderlig hjelp. Bedre service er det faktisk ikke mulig å yte. Hadde lånt et sykkelstativ, men selv med adapter ble ikke problemet med hengerkontakten løst. Betjeningen sørget for å sjekke mulige løsninger og fikk oss avgårde på tur med lovlig utstyr bakpå! Tommel opp!!
Å handle via Thansen.no er en ting, reklamasjon derimot er et helvete..nEtter et kjøp av et kjede til motorsykkel, viser det seg at denne butikk kjeden trenerer mulighetene for reklamasjon, og det er en håpløs rund-dans med dansk kundeservice og lokal betjening som ikke vet hvordan en reklamasjon behandles. Er så overgitt at det eneste jeg kan anbefale er å ikke handle her dersom du vil ha muligheten til seriøs kundebehandling.nSaken ble ikke løst, men jeg gidder ikke mer, og tenkte mest at denne anmeldelsen forteller sitt..
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler