facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for thansen.no

Adresse: Elveveien 8, 3262 Larvik, Norway
Telefonnummer: +4731000000
By: Larvik
Rute: Elveveien 8
Postnummer: 3262


åpningstider

Mandag: 09:00 - 20:00
Tirsdag: 09:00 - 20:00
Onsdag: 09:00 - 20:00
Torsdag: 09:00 - 20:00
Fredag: 09:00 - 20:00
Lørdag: 10:00 - 18:00


relaterte søk: Thansen Larvik telefonnummer, Thansen Holmen telefon, Mekonomen, Thansen Steinkjer, Thansen Jessheim, Thansen kjørbekk, Thansen Tiller telefon, Thansen sykkel
Nærliggende lignende selskaper
Gummiservice AS, Larvik Gummiservice AS, Larvik 1 km God service og gode priser. Bra merker av både dekk og felg. Anbefales!
Larvik Bilutstyr As Larvik Bilutstyr As 2 km Anbefales! Her kan du få raskt hjelp av en som har greie på bil
Batteri & Radiatorservice As Batteri & Radiatorservice As 3 km Kjøpte ingenting, men detta er butikk med fagfolk som kan gi gode råd og tips. Jeg ko...
Biltema Norge AS Biltema Larvik Biltema Norge AS Biltema Larvik 4 km Jeg skulle kjøpe en led-list med usb, hyllen var tom og varen lå på lager. Det sto 3 ...
Mobile Solum Mobile Solum 4 km Veldig bra service trivelige folk veldig fornøyd med alt
Anmeldelser
Helt UTROLIG ELENDIG service !! Kjøpte en sykkellykt med ekstern batteripakke til 699,- Denne tålte ikke minusgrader og var helt 'død' dagen etter full-lading. Iflg.THansen er dette helt normalt med ALLE Lithium Ion batterier og at disse må taes med inn når det blir kaldt ute Fikk således ikke reklamert på lykten, ei heller fordi jeg hadde avhendet emballasjen og iflg.THansen er det da uttalt implisitt at om man ikke tar vare på emballasjen i to 2 år minus én dag, får man uansett ikke reklamert på produkter som ihht.Kjøpsloven har to 2 års reklamasjonsrett... Og, så er det jo dessverre slik i tillegg at man ikke akkurat blir møtt med 'smil og lutter glede' i butikken heller Larvik Så, for å konkludere ville jeg nok gitt null 0 stjerner om dét var en opsjon!! THansen har med dette mistet ytterligere én kunde...
Helt elendig alt sammen. Kjøpte 2 nye dekk som Thansen skulle legge på bilen, der knakk de bolter og nav så bilen stod der i omtrent 2 uker. Skulle ringe bort for å høre hvordan det lå an, da hadde de blokkert nummeret mitt. Når jeg endelig fikk bilen tilbake så hadde de satt på feil bolter, det måtte jeg fikse selv. Anbefaler ingen å dra innom her, elendig kundeservice og arbeidere.
Kjøpte dynamo for 2000kr til bilen min. Var klar over at det var Kina vare, men tenkte la gå. Spenningsregulatoren på denne var ødelagt. Etter å ha snakket med kundeservice og intern mekaniker hos Thansen fikk jeg beskjed om å ta ut dynamoen og levere den tilbake da de ikke hadde løs spenningsregulator til denne. De skulle lage sak på det. Da jeg gjorde som de sa og trappet opp på butikken med dynamoen i hånda mente butikken at det er hver individuell butikk som bestemmer, og ikke kundeservice som holder til i Danmark… Butikken ville ha dokumentasjon fra et autorisert verksted som bekrefter at dynamo var gåen. Dette måtte jeg stå for betale for selv. Jeg hadde allerede betalt verkstedet for å bytte dynamoen første gangen, også en gang til for å ta ut dynamoen og erstatte den med en original jeg hadde kjøpt. Og nå ville de at jeg skulle gjenta denne prosessen slik at de kunne få dokumentasjonen de etterspurte. Hadde damen på kundeservice fortalt meg dette første gang jeg snakket med henne hadde det vært greit. Men jeg betaler ikke verkstedet en tredje gang for å få tilbake noen lusne tusenlapper. Har allerede brukt nok penger pga dårlige Kinavarer de selger her. Kommunikasjonen mellom de som jobber på Thansen er også bånn i bøtte, det jeg har opplevd er et eksempel på det. Men ikke det eneste. Har tidligere blitt fortalt at varer har kommet frem og ligger i butikken av kundeservice, men når jeg syklet ned dit sier butikken at varene ikke er der. Skal aldri handle hos dem igjen, og anbefaler alle andre også om å heller støtte andre lokale butikker i stedet for det uprofesjonelle selskapet her. Om noe, handl heller bildelene dine på Biltema, der har de hvertfall hørt om noe som heter kundeservice.
Stor og fin butikk. Betydelig bedre priser enn feks mekonomen. Sparte 1000 kr på et batteri samme merke og modell . 2900 på mekonomen og 1900 på T Hansen. Kommer lett tilbake hit.
Elendig kundeservice! Bestillte deler, fikk beskjed om at man kunne hente i butikken. Ringer i går kundeservice får beskjed om at delene kommer i dag. Ingen mail, ingen sms på forsinkelse. Ringer kundeservice igjen i dag. Og samme beskjed som i går. Vente til i morgen. Bare å styre unna. God på pris elendige på service.
Jeg er totalt kunnskapsløs når det kommer til bil, men møtte heldigvis på en ung dame der som strakk seg langt mer og gjorde mye mer for meg enn det man kan forvente eller forlanger av en selger. Hun hjalp meg med bestilling på min telefon og tips og råd samtidig som hun var blid og vennlig mot meg og min far og andre kunder som maste samtidig. Visste ikke om denne butikken før idag, men etter dagens handel er dette min nye faste butikk. Kan lett anbefale til andre kunder å handle her.
Hyggelige folk men de har desverre for liten kunnskap om tingene de selger. Når man spør om en spesifikk ting angående ett produkt, som er helt nødvendig å vite, så tar det seg ikke veldig bra ut å få "det vet jeg ikke, tror du burde ta turen til wűrt, eller tools"
Prøvde å bestille et bilbatteri med reg,nr. Og riktig bil kom opp. Men dessverre feil batteri som blir anbefalt til min bil.Ikke noen suksess. Måtte innom 3 ganger før jeg fikk riktig batteri. Ikke stol på at du får riktig del.
Helt ukrukelig service. Kun 1 på jobb, lang kø og står stått i telefon i laaang tid for og hjelpe kunde med delebestilling. Handler et annet sted neste gang. Andre gang jeg står i 30 min og venter på hjelp her. Bør da kunne ha 2 på jobb en lørdag...
Fantastisk dårlig lagerstyring. Gjelder både butikk i Skien og Larvik. Og den erfaringen er dessverre over tid, ikke et engangs tilfelle.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til thansen.no med offentlig transport


Øya 270 meter
01
1116
1121
1128
1132
1134
1135
1142
1144
210
220
Gloppeskogen 430 meter
1128
210
220
Gloppe bru 490 meter
01
1116
1121
1132
1134
1135
1142
1144
220

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler