facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for thansen.no Jærhagen

Etikett

Velkommen til thansen -bil, hjem og fritid
Torshov Bilrekvisita AS blir thansen
I 1973 på Torshov i Oslo ble Torshov Bilrekvisita startet. Virksomheten ble tuftet på kompetente medarbeidere, stort vareutvalg og god service. En oppskrift som har ført firmaet til 13 butikker spredt over hele landet og med ca 100 engasjerte og dyktige medarbeidere.

I januar 2017 ble Torshov Bilrekvisita AS oppkjøpt av det danske firmaet thansen. I Danmark har thansen 81 butikker og ca 800 medarbeidere. Det har betydd nye muligheter med flere varegrupper som dekk/felg, sykler, moped/MC, camping/marine, elektronikk/mobil, verktøy og hus/hage. Med disse varegruppene, i tillegg til de eksisterende med bildeler og bilrekvisita, endrer vi nå konsept til thansen - bil, hjem og fritid.

Det betyr at det tradisjonsrike navnet Torshov Bilrekvisita endres til thansen. Til tross for det viderefører vi alt det gode fra Torshov Bilrekvisita sin tradisjonsrike historie. Menneskene du møter er de samme, vareutvalget blir om mulig enda bedre og vi skal fortsette å levere optimal service til våre kunder.



www.thansen.no
Et resultat av det nye konseptet er den nye nettbutikken vår, www.thansen.no. Der kan vi nå tilby ti ganger flere varer enn tidligere, noe som betyr at du finner nesten 100.000 forskjellige varer på denne siden. Og mer kommer. Vi har gunstige fraktpriser, rask levering og trygge returordninger.

ATK - Alltid Tilfredse Kunder
Vårt fokus på god kundeservice og tilfredse kunder sitter i ryggmargen vår. Hos oss kan du være sikker på at du får "value for money" og at du blir tilfreds med ditt kjøp. Skulle du mot formodning ha noe å utsette på et produkt eller din handleopplevelse, ta endelig kontakt med oss. Vi vil gjøre det vi kan for å løse problemet slik at vi lever opp til vårt kundeløfte - Alltid Tilfredse Kunder.

Vårt mål er å levere merkevarer og kvalitet til riktig pris - våre priser tåler sammenligning.

Adresse: Solavegen 25, 4352 Kleppe
Telefonnummer: 31000000
on.nesnaht@nesnaht
By: Kleppe
Rute: Solavegen 25
Postnummer: 4352



relaterte søk: thansen stjørdal, torshov bilrekvisita tiller trondheim, thansen moped, torshov lyngdal, t hansen lyngdal, torshov bilrekvisita holmen senter, torshov bilrekvisita hønefoss, bilrekvisita trondheim
Nærliggende lignende selskaper
thansen.no thansen.no 0 meter
Klepp Auto Bilverksted Klepp Auto Bilverksted 149 meter Utmerket service. Kort ventetid på verksted. Hyggelige og behjelpelige ansatte. Ryddi...
Rune Helleland A/S Bilverksted Rune Helleland A/S Bilverksted 460 meter Like plassen godt. Full erfaring og god hjelp. Ærlige
Her kommer Motori Racing Her kommer Motori Racing 902 meter Strålende service, selv for oss "ikke bilkyndige"
Hetland Motor & Teknikk Hetland Motor & Teknikk 3 km Fikk hjelp til det jeg trengte selv om det ikke var helt A4!
Anmeldelser
1 Dyktig betjening som kan jobben sin og gjør alt de kan for å hjelpe. 2 Har aldri gått tomhendt fra denne butikken. Dvs. stort vareutvalg innen bil pleie.
Fantastiske ansatte som er flinke i jobben sin, veldig fornøyd!
Tydelig at service er et ukjent begrep hos thansen. Betjeningen ser deg ikke over disken når du forsøker å betale en gang. Viktigere å stirre inn i pc'en. Ventet foran 2 ansatte i 5 minutter før jeg la fra meg varene og forlot butikken. Hadde til da ennå ikke fått kontakt...
thansen ordnet opp etter ugrei opplevelse Hadde en frustrerende opplevelse der jeg etter lang kjøretur til butikken fikk beskjed om at de ikke hadde varen i butikken likevel. La ut en anmeldelse her og ble oppringt av en hyggelig kar fra thansen dagen etter som ordnet opp og fikk varen levert hjem til meg kostnadsfritt.. det er lov å gjøre feil, så lenge en er villig til å rette opp. Dette står det respekt av. ++++++
Kjøpt atw som det har vært mye galt med. Frem og tilbake 4 ganger med atw. Vært innom butikken 8 ganger uten at de ønsker å få gjort noe med saken. Her er det bare rot!
Dårlig kundeservice og sinte ansatte som ikke kam gjør jobben sin anbefaler ikke og handle der.
Meget serviceinnstilte ansatte som virkelig strekker seg når man trenger hjelp.
Har jo ingen kontroll på produktene sine kan dem heller ikke. Trodde disse folka skulle hatt litt peiling
Utrulig fornøyd med helt fantastisk kundeservice! Traff på en Nordlending som virkelig strakk seg for å gi en flott kundeopplevelse, retter opp og hjelper til - selv på overtid. Butikken har veldig mange bra produkter, og mye eget som fungerer utmerket. Handler ofte her, og har enda ikke blitt skuffet! Bra butikk, og gode priser!
Tragisk kundeservice.. Får snakka me ein domme danske så kun lese teksen så allerede står på produktet som forøvrig e heilt feil !!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til thansen.no Jærhagen med offentlig transport


Klepp rådhus 300 meter
58
59
62
X44
Solavegen 420 meter
52
N94
SK2002
X44
Klepp everk 420 meter
52
N94
SK2002
X44
Kleppe skule 490 meter
52
N94
X44

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler