facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Balloon Company

The Balloon Company
"Vi tilbyr et bredt utvalg av ballong- og festprodukter. Vi har levert skreddersydd ballong- og festdekor på Østlandet i nesten 30 år. Med stor stolthet leverer vi fantasifulle og fargerike festdekorasjoner som buer, buketter, søyler, pinata, bordekorasjoner og mye annet. Vårt team av dedikerte og festlige ansatte, jobber med travle mødre, bestevenner, bruder, begivenhetsplanleggere, bryllupskoordinatorer, festivalarrangører, nasjonale selskaper og små uavhengige bedrifter. Vi er i stand til å forvandle et lite hjem, et selskapslokal, et bedriftskontor eller en stor scene til ballong lykke.Vi dekker alle dine fest og ballongbehov."
Adresse: Akersgata 65 , Oslo 0180, NO
Telefonnummer: 22 44 42 44
By: Oslo
Rute: Akersgata 65
Postnummer: 0180


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-17:00

Anmeldelser
Helt forferdelig service og utvalg. Det var 3 ansatte i butikken, men de hadde null kontroll på det som foregikk i butikken. Utvalget er utrolig dårlig, ansatte var frekke og uhøflige.
Elendig service Ankom 17:57 IPhone og fikk beskjed om at de hadde stengt så jeg ikke fikk handle. De hadde en vegg klokke som viste litt over 18. Etter mye om og men fikk jeg «lov til» å handle ballonger til 385,- !!! - og beskjed om å planlegge og være ute i bedre tid neste gang. ALDRI igjen - skulle selvsagt gått uten å handle. Finn noen andre å handle hos som fortjener kunder !!!!
Veldig god service og er Fornøyd med hvordan jeg fikk hjelp. Tusen Tusen takk for hjelpen både på mail og på telefon Anbefales. Ser de har andre ting også :
Kjøpte noen ballonger og fraktet hjem i bilen. Den ene sprakk innen 10 min fra kjøp, og den andre innen 2 timer. Jeg forventer nok at de varer lengre enn dette! Landeveisrøveri ved å selge elendig kvalitet. En annen bekjente opplevde eksakt det samme, vedkommende kjøpte fra en den andre butikken deres.
Kjøpte ballonger her ifm bursdag. God service, fine priser, og god kvalitet på ballongene. De står fortsatt rett i været her, fire dager etter kjøpet. Anbefales - 5/5.
Helt strålende. Jeg kjøpte en stor hjerteballong til bryllupsdagen 17.aug. Ballongen har fløte rundt på soverommet siden da. Det er helt fantastisk kvalitet og holdbarhet. Hadde forventet en uke eller toppen to. Jeg kommer tilbake :
: :[ Bestilt levering av ballonger, men fikk ikke de levert i det hele tatt, og likevel har de trukket beløp for ballonger og levering. Når man henvender seg på tlf blir man bedt om å sende epost. Denne blir det ikke svaret på. dette er skrevet 3 dager etter Og etterfølgende tar de ikke telefonen. Jeg vil fraråde alle å handle her. Tror at luften er gått ut hos de...... >:
Kjøpte ballonger, fikk god veiledning og service. Butikken kan virke litt rotete, men leverer kvalitet.
Jeg enten opp med å kjøpe en heliumtank på teknikk magasinet og fylle ballonger selv, ettersom det var billigere. Alt for dyrt
Selve butikken ser ikke veldig innbydende og inspirerende ut akkurat, men de som jobber der er veldig hjelpsomme.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til The Balloon Company med offentlig transport


Keysers gate 40 meter
37
Tinghuset 220 meter
17
18
19
Tinghuset 230 meter
11N
19N
1N
2N
Prof. Aschehougs plass 290 meter
FB5A
FB5B
St. Olavs plass 290 meter
130N
140N
150
160
200
250
250E
250N
255E
33
37

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon The Balloon Company.

Oslo partyutstyr

åpningstider, plassering. Akersgata 65 oslo party & eventplanlegging kart bykart, satellitt visning. The Balloon Company adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på The Balloon Company. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Balloon Company med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Oslo Eventstudio Oslo Eventstudio 193 meter Veldig fornøyd med levering av utstyr til boblefotball og pris. Oslo Evenstudio lever...
Decorium Decorium 561 meter
Just Cruzin' Production Just Cruzin' Production 1 km Bra gjeng! Kan ikke si annet. Elsket og hatet
Bjørnehuset Bjørnehuset 1 km Koselig lite sted veldig sentralt, bare noen minutter fra Bislett. Gammelt tømmerhus ...
Den Flyvende Tallerken Den Flyvende Tallerken 2 km Proffe og punktlige. Anbefales på det sterkeste!
Oslo Gladiators Oslo Gladiators 3 km Barnebursdag her var helt genialt. Kom til dekket bord og ingen ting som måtte ordnes...
Playroom Event Playroom Event 4 km Meget profesjonelle og dyktige folk
Mye Moro Mye Moro 4 km Mye overpriset morro her ja, flere ting fra sortimentet fantes billigere i nabobutikk...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler