facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Climate School

The Climate School

Info

- Den globale oppvarmingen er en trussel mot hele sivilisasjonen vår
- Klimaskolen skal bidra til en global mobilisering mot denne trusselen

Historie

Klimatrusselen er en trussel mot vår sivilisasjon og alt liv på kloden. Gjør vi ikke en markant global innsats for å stoppe den globale oppvarmingen, vil jorden være ødelagt som levelig planet for våre barn, barnebarn og alle fremtidige generasjoner. Og det haster å gjøre noe. Det vil kreve en mobilisering på linje med den USA klarte under 2. Verdenskrig. En folkelig mobilisering må til for å legge press på verdens politikere og andre beslutningstakere. Og for hvert år vi venter blir det vanskeligere og dyrere.

Klimaskolen er et undervisningsprogram som går dypt i både truslenes omfang og dynamiske sammenhenger. I tillegg gjennomgås helhetlige løsningsmodeller og det gis anvisninger på hva vi kan gjøre som enkeltmennesker, grupper, organisasjoner, lokalsamfunn og stater. En god del av undervisningsprogrammet bygger på Lester R. Brown sitt arbeid. Se: http://www.earth-policy.org

"Saving Civilization Is Not a Spectator Sport" (Lester R. Brown)

Kursleder er Hans Jørgen Rasmussen, pensjonert psykolog, bosatt i Narvik, en svært engasjert og erfaren underviser og kursholder. Han jobber mye med dokumentarfilmer i undervisningen, som er en kombinasjon av foredrag, filmer og samtaler. Deltakernes reaksjoner blir brukt aktivt i undervisningen, som tilpasses deres bakgrunnskunnskaper og spesielle ønsker om innhold.

Kurset er utviklet og etablert i Narvik som et kurs over 8 uker, 1 kveld a 3 timer pr. uke. Det tilbys også en mer kompakt variant - 1 helg m. 4 timer fredag kveld, 8 timer lørdag og 4 timer søndag. Kursleder er interessert i å tilby dette kurskonseptet over hele landet.

Vår oppgave

Gjennom folkeopplysning bidra så effektivt og hurtig som mulig til å spre kunnskaper om klimakrisen og løsninger på den.

Produkter

Kurset er utviklet og etablert i Narvik som et kurs over 8 uker, 1 kveld a 3 timer pr. uke. Det tilbys også en mer kompakt variant - 1 helg m. 4 timer fredag kveld, 8 timer lørdag og 4 timer søndag. Kursleder er interessert i å tilby dette kurskonseptet over hele landet.

Adresse: Tore Hunds Gate 50, 8514 Narvik
Telefonnummer: +47 901 57 290
By: Narvik
Rute: Tore Hunds Gate 50
Postnummer: 8514


Nærliggende lignende selskaper
Cafe Oscar Cafe Oscar 208 meter En side for Restaurant- og matfag ved Narvik videregående skole.
Folkeuniversitetet Nordland avd.Narvik Folkeuniversitetet Nordland avd.Narvik 374 meter Tlf. 769 63060
Folkeuniversitetet Narvik Folkeuniversitetet Narvik 389 meter Folkeuniversitetet - din nærmeste medspiller for livslang læring. Vi tilbyr etter- ...
Edvardsen Trafikkskole Narvik Edvardsen Trafikkskole Narvik 402 meter Veldig hyggelig lærer og en god bil å kjøre.
Høgskolen i Narvik Høgskolen i Narvik 438 meter Alle som kan tenke seg å bli ingeniør, sivilingeniør eller sykepleier bør gjøre det h...
Trafikkskola Start Trafikkskola Start 802 meter Veldig bra kjøreskole!! Ikke annet enn godord å meddele :
Narvik Voksenopplæring Narvik Voksenopplæring 994 meter Oversatt av Google Dette er stedet hvor jeg skal bli kjent med hvordan man skriver og...
Rombak Montessoriskole Rombak Montessoriskole 8 km Veldig bra barneskole
Anmeldelser
Helt supert ;-
Fantastisk godt universitet med mange gode lærere. Teknologisk sett er skolen ikke mye å skryte av, men etter sammenslåingen med UiT er det gradvis blitt bedre og bedre der.
Dette er et kjempe bra universitet, god variasjon på linjer og ellers et godt miljø, har aldri oppled å sett krangler eller utbrudd fra noen inne på skolen. Lærerne er veldig forståelsesfulle og flink i fagene de underviser i. Anbefaler absolutt denne skolen!
Kjempe trivelig studiested med flinke lærere og et koselig miljø. Very enjoyable campus with great teachers and a superb learning environment.
Trivelig og flott studiested
Oversatt av Google God skole i Norge Original Good school in Norway
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler