facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Cupcake and Pie Co.

The Cupcake and Pie Co.

Info

Nydelige cupcakes leveres til enhver anledning

Historie

Nydelige cupcakes leveres til enhver anledning



"Visit us in Mathallen Oslo "The Oslo Food Market", where our skilled artisans produce fresh cupcakes, pies and donuts everyday, right in front of the customer."
Adresse: Vulkan 5 , Oslo 0182, NO
Telefonnummer: 988 98 907
on.eipdnaekacpuc@tsop
By: Oslo
Rute: Vulkan 5
Postnummer: 0182



relaterte søk: cupcakes oslo, hancock cupcakes, hvor får man kjøpt cupcakes i oslo, mathallen, cupcake and pie co oslo, bestille cupcakes oslo, cupcakes and pie oslo
Anmeldelser
Utrolig gode doughnuts, perfekt balanserte og ikke for søte, son jeg ofte synes doughnuts kan være. Skikkelig digg!
Tørr donut som smaker gjær og olje. Var med 4 andre, og alle valgte forskjellig søtsaker.. Var ikke mye å skryte av. Heller ikke prisen. Rema1000 sine er bedre:
Vi hadde fornøyelsen av å prøve deres "Oslo Cream" Doughnuten var smakfull, men litt tørr… Kremen derimot var fyldig og myk HELT NYDELIG. Doughnut <3 Mvh din kjære Jakob
Vi var 4 som kjøpte 4 Boston cream donuts og 4 glazed donuts. Donutene er veldig store så du får mye for pengene men det hjelper lite når de smaker så utrolig lite og mest gjær, veldig tunge og ikke lette og "fluffy". Men det mest skuffende var Boston cream donuten. Fikk så lite fyll, man skal da kunne få litt fyll i hver bit man tar ellers hva er vitsen. Fikk ikke noe fyll etter å ha spist halve donuten så da åpnet jeg den får å se om det i det hele tatt var fyll inni og det er ca en teskje med fyll rett ved siden av hullet. Jeg gikk tilbake for å spørre om jeg hadde vært uheldig siden det var så lite fyll og de sa at jeg hadde vært det og jeg fikk en ny en, men det var samme mengde i den. De jeg var med hadde samme opplevelse med sine Boston cream donuts også. Veldig skuffende for de ser veldig gode og innbydende ut. Bodd i USA i 15 år og kan ikke sammenlignes med donuts du får der. Positive var at de som jobber der var veldig hyggelige og hjelpsomme.
Prøvde dems blåbær smuldre pai; ja okay, 79 kr er litt voldsomt for en pai men herregud er det verdt det! En av de beste paiene jeg har smakt noen sinne og rømmen du får med passer perfekt med blåbærene. Anbefales!
Hyggelig kundeservice og godt utvalg. Kjøpte to Cupcakes som var særdeles tørre til å bli lagd på samme dag..?? Forventet mer smak, men pluss for at de ikke var for søte.
Kundeservice i butikken er stort sett kjempe bra, men kundeservice på mail er helt forferdelig. Forsøkte å få tak i de i over 5 !!!! måneder for å bestille noe til et event. Da jeg etter en stund ringte å spurte om de hadde fått mailen, fikk jeg en unnskyldning om at de ikke hadde rukket å svare, men skulle svare med en gang! «Med en gang» betyr tydeligvis aldri, for jeg har fortsatt ikke fått mail.. Da jeg ikke fikk svar, ringte jeg igjen og fikk enda en unnskyldning, fra noen som sa de skulle følge opp med hun som hadde ansvaret for dette. Fikk fortsatt ikke svar, så jeg ringte igjen og fikk snakke med ei som sa hu som hadde ansvar for dette ingen unnskyldning, kun kort i svarene sine og veldig lite hyggelig i telefonsamtalen hvor jeg fikk beskjed om å bare bestille på nett… Jeg var ikke på noen som helst tidspunkt sur, frekk eller liknende mot de jeg snakker med. Så jeg ble overrasket over måten dette menneske behandlet en kunde på. som har vært kunde og handlet der siden dagen de åpna. Hadde det ikke vært for at de har noen av de beste paiene i byen IMO, hadde jeg nok aldri handla her igjen. Skal du ha noe til event, snakk heller med Sebastian Bruno på Mathallen, der er det god service og gode paier
Stedet serverer de deiligste bakevarer. Kjøpte selv vaniljebolle og en broichesandwich med indrefilet i teriyakisaus. Absolutt himmelsk, og en bedre lunsj enn jeg hadde forventet meg denne dagen. Jeg kommer tilbake!
Cupcakene er veldig tørre. Kremostfrostingen er altfor søtt. Utseende er bedre enn smaken den har fått.
Helt ok donuts. Syns den manglet litt smak i deigen, eller for mye deig og lite krem. Manglet den følelsen når du tar en bit og føler du svever oppe i skyene. Gir dermed den 3-stjerner.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til The Cupcake and Pie Co. med offentlig transport


Møllerveien 180 meter
34
54
Telthusbakken 260 meter
34
54
Olaf Ryes plass 410 meter
11
12
18
Schous plass 440 meter
11
12
18

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon The Cupcake and Pie Co..

Oslo bakerier

åpningstider, plassering. Vulkan 5 kart bykart, satellitt visning. The Cupcake and Pie Co. adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på The Cupcake and Pie Co.. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Cupcake and Pie Co. med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler