facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Feast Restaurant

Info

The Feast Restaurant er et helt nytt og spennende restaurantkonsept som byr på variert og fargerik matglede for store og små.

Adresse: Svinesundparken 1, 1788 Berg, Ostfold, Norway
Telefonnummer: +4796629666
By: Berg
Rute: Svinesundparken 1
Postnummer: 1788



relaterte søk: The Feast Sarpsborg, Restauranter, Indisk restaurant i Sarpsborg, Restaurant Sarpsborg, Ny restaurant Sarpsborg, Biff Restaurant Sarpsborg, Feast meny, Kebab Sarpsborg beste
Anmeldelser
Glimrende sted, bra mat, god musikk og hyggelig betjening.
Det var farsdag og familien min tok med meg hit. Dette var en den beste briyani jeg har spist på lenge. Smakte perfekt med King Cobra øl. Anbefaler sterkt å prøve ut The Feast.
Bestilte take away. Har en super nettside, skikkelig bra grensesnitt på bestillingssiden. Maten var balansert, godt smaksatt. Anbefaler lammerettene. Koselig atmosfære. Prisen står seg godt i forhold til kvalitet. Anbefales!
Maten er nydelig, kan absolutt anbefales. Hyggelig, behjelpelig personal. Det er ingen tvil at vi skal hit neste gang.
Spiser ofte på Indisk resturant i forbindelse med jobb. Det er første gang vi spiser på Indisk i Sarpsborg, men ikke siste. Dette var bra!! God mat, høy service, hyggelige betjening.
Dersom jeg skal spise i Sarpsborg må det være på The Feast, nydelig mat. Var der med en venn sist der vi delte 4-5 forskjellige retter, alle rettene var helt i toppen av det jeg har fått av Indisk mat noe sted. Kan anbefales på det varmeste.
Fant et langt hår i maten. Fikk ikke nytt bestikk til dessert. Personell var generelt lite imøtekommende og sjekka ikke til bordet. Maten var god men opplevelsen ødela kvelden for meg.
Fikk matforgiftning fra maten, hadde en helt fin dag helt til da jeg og noen venner skulle til å ete på en god ettermiddag, etter vi vart ferdig med å gomle på maten så drar jeg hjem og med engang blie det blast og svulm fra magen, gud hjelpes.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler