facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Kon-Tiki Museum

The Kon-Tiki Museum

Info

Come see the original Kon-Tiki raft and reed ship Ra II from Thor Heyerdahl's expeditions in 1947 and 1969/70! We show the Oscar-winning documentary film "Kon-Tiki" daily at 12 (English, 70 minutes).
[email protected]

Historie

The Kon-Tiki Museum features vessels and artifacts from Thor Heyerdahl's expeditions Kon-Tiki and Ra etc. The Oscar-winning film "Kon-Tiki" daily at noon.

Adresse: Bygdøynesveien 36, 0286 Bygdøy, Oslo, Norway
Telefonnummer: 4723086767
on.ikit-nok@ikit-nok
By: Bygdøy
Rute: Bygdøynesveien 36
Postnummer: 0286


åpningstider

Mandag: 09:30 - 18:00
Tirsdag: 09:30 - 18:00
Onsdag: 09:30 - 18:00
Torsdag: 09:30 - 18:00
Fredag: 09:30 - 18:00
Lørdag: 09:30 - 18:00
Søndag: 09:30 - 18:00


relaterte søk: kon tiki museet åpningstider, kon tiki film, kon tiki museum parkering, kon-tiki fakta, kon tiki museet barn, kon-tiki ekspedisjonen, frammuseet, båt museum oslo
Anmeldelser
Fantastisk museum som får fortalt om Thor Heyerdahls eventyr og oppdagelser. Grotter fra Påskeøya, Kon-tiki og filmsnutter rundt om skapte en interessant og lærerik dag.
En flott opplevelse for små og store. Artig for minstemann på 9 å se dette han har temaoppgave om på skolen. Museet er deilig "low-tech" med enkel lyssetting, originale filmklipp, samt lyder som passer godt inn uten å sjenere. Butikken er veldig fin!
Fantastisk museum. Annbefaler en tur innom. Lærerikt. Skulle ønske man kunne gå inn i båten på samme måte som på frammuseet.
Tragisk med tanke på parkering når du kommer med egen bil. Langt å gå/ta buss, svært få plasser. Er mye folk innom hele tiden. Trangt og dårlig luft. Spennende hvis du har forberedt deg med tanke på historien, ellers kjedelig for barn.
Fasinerende historier og morsomme episoder, vist rundt og guidet av Ulrikke som også tok seg av presentasjonen for de med spesielle behov på en mesterlig måte. Takk til Kon-Tiki.
Veldig fint museum, men å ha en guide er et must. Vår guide var veldig engasjert og møtte ungdommene slik at de ble interessert, imponerte og nysgjerrige.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesJa
Et flott museum som forteller historien om Thor Heyerdahl og hans ekspedisjoner. Flotte plakater på flere språk, filmer og rekvisitter. Og selvfølgelig flåten selv. Kon Tiki og Ra II. Ikke så alt for dyrt heller. 240,- for en familie. Verdt å ta en tur innom.
Godt museum om noen veldig interessante mennesker.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Det er spennende å lese og se historien rundt reisene med Kon Tiki og Ra. Dette er veldig godt presentert på museet. Ungene elsket hulene i museet.Besøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Terningkast 6 fra barn og voksne! Spennende museum. Interessant historie fremstilt på en god måte.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler