facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Silver Mines

The Silver Mines
Adresse: Malmveien 14 , Kongsberg 3614, NO
Telefonnummer: 919 13 200
By: Kongsberg
Rute: Malmveien 14
Postnummer: 3614


Anmeldelser
Ta med varme klær for det er iskaldt og trekkfullt inne i gruven. Imponerende stykke arbeid som er gjort gjennom mange år med å grave ut gruvene.
Spennende å oppleve sølvgruvene. Litt dårlig informasjon i forkant, ta på deg varme klær!!! Middelmådig kunnskapsnivå på guiden vi hadde.
Veldig kjekt å få oppleve noe litt uvanlig med familien. Her var guiden i gruven kjempe entusiastisk og vi lærte mye. Ungene fikk slå mønster i egen mynt etterpå! Var litt andre aktiviteter å gjøre også. Er det varmt så er det kjempe fint opplegg for bading med oppblåsbare leker ved siden av parkeringen.
Spennende og gøy for barn og voksne
Dette var kjempefin tur, i hadde godt med klær. Og fikk en fin guidet tur med en kar som engasjerte store og små. Vi har en gutt med høydeskrekk, men etter nye ros så gikk det fint å gå opp trappene inne i gruva. Anbefales
Bra opplegg, proff guide. Litt forkortet pga Covid vistnok, men bra allikevel
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon The Silver Mines.

Kongsberg turistattraksjoner og historiske bygninger

åpningstider, plassering. Malmveien 14 kart bykart, satellitt visning. The Silver Mines adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på The Silver Mines. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om The Silver Mines med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler