facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The South Indian

The South Indian

Info

Chettinad



"‘South Indian’ presents authentic cuisine from southern states of India to Gastronomy enthusiasts in OSLO. We combine fresh ingredients from local farms with recipes from kitchens of south india, to present authentic south indian gastronomic experiences. A fresh perspective of Indian food, hitherto unknown to Norway."
Adresse: Trondheimsveien 139A, 0570 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4793473377
By: Oslo
Rute: Trondheimsveien 139A
Postnummer: 0570


Nærliggende lignende selskaper
Sanjays Indian Restaurant & Bar Sanjays Indian Restaurant & Bar 833 meter Vennlig personal, serviceinnstilt. Nydelig mat som serveres på ordentlig måte, med sm...
Jewel Of India Restaurant Jewel Of India Restaurant 4 km Beste indisk mat i Oslo med skikkelig over-the-top service. Du kan velge hvor sterk m...
Anmeldelser
Veldig god mat. Alt kom ikke samtidig. Ellers stor fornøyd. Likte virkelig rosemilk
Av alle indiske resteuranter jeg har spist hos, er jeg så glad for at jeg fant dette fantastiske stedet. En skjult juvel som skiller seg ut fra den vanlige indiske menyen. Maten og smaken er noe absolutt det beste jeg har smakt. Servicen er fantastisk og alle er så hyggelige. Må si meg svært fornøyd og dette blir nok min faste plass å spise indisk.
For en lykke at jeg oppdaget denne lille juvelen av en restaurant. Har akkurat spist mitt andre måltid fra the South Indian og det føles som om jeg har oppdaget indisk mat på ny. Fantastiske papadums med mynte yoghurt så Lamb Sukka med chettinad krydder; lammekjøtt så mørt og saftig med gode krydder. Hyggelig og behagelig betjening. Jeg anbefaler denne lille restauranten til alle som har gått litt lei av f.eks. butter chicken og annet.
Hadde veldig lyst til å prøve sør-indisk mat, men ble litt skuffet. Ingen kunne si særlig mye om maten. Mye av det som står på menyen som ligger på nett kunne ikke tilbys i restauranten. To av oss fikk ikke ris til det vi bestilte biter av lam. Det er muligens helt vanlig, men det hadde kanskje vært naturlig å fortelle det. Vi bestilte chapati som vi ikke fikk. Vi påpekte det ikke, mente at vi klarte oss uten, men da jeg senere på kvelden så på regningen så hadde vi betalt for det. Irriterende! Vi ble mette og det smakte helt greit det vi fikk.
Beste indiske maten vi har funnet i Oslo! Mer delikat og smakfullt enn de fornorskede variantene man stort sett finner ellers. Utsøkt mat til en rimelig pris.
Veldig god mat, og artig å prøve indisk mat som er litt utenom det typiske en får servert i Norge. Får litt trekk fordi det var en god del som var utsolgt da vi var der. Anbefales!
Elendig mat og service. Venta i nesten 1 time og fikk mat som smakte vann. Gratulerer med dårligste restaurant opplevelsen i Oslo.
God matopplevelse, men litt treg service ved betaling
Veldig bra service Anbefaler DOSA Beste Dosa i Norge Er du glad i south indian food Dette er den rette plassen Må prøves
God og rimelig mat. Bra priser på vin.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler