facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Viking Planet

The Viking Planet

Info

Welcome to the most immersive viking experience in the world!
The Viking Planet is a high-tech adventure center opening in Oslo June 2019.



"A Digital Viking Museum.The Viking Planet is portal to the Viking times with VR-Technology volumetric capturing, holograms, interactive screens and 270-degrees films. At this digital museum you can learn about and experience how the Vikings lived, join them on their expeditions, feel the power of the elements onboard a Viking ship in a storm, and take a picture of yourself as a Viking.The center has been equipped with the latest in technology and has hired production companies with long experience in storytelling, VR and special effects. Here you can use all you senses to learn about the religion, mythology, ships and cultural heritage of the Vikings."
Adresse:
Telefonnummer: 912 42 323
By: Oslo



relaterte søk: the viking planet oslo, the viking planet haugesund
Anmeldelser
Det er en kjempe opplevelse. Var litt skeptisk til digitalt museum, men det var en fantastisk opplevelse. Å delta i viking kamp med VR briller var en ny opplevelse. Det kunne kommet litt tydeligere frem i billettbestilling at man kjøper tilgang til VR-spillet, men VR- film følger med vanlig inngangsbillett. Men anbefales på det varmeste for både unge og gamle.
Kul opplevelse, mye digitalt med VR, lyd og skjerm. The VR fight was such fun!Besøkte stedetPå en helgedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesIkke sikker
Moro og underholdene. Gjør læring mer spennende. Anbefales for skoleklasser og andre interesserte
Tja... Greit om det ikke er mange folk men savner ekte utstillings objekter og de grafiske bildene kunne ha vært bedre med tanke på dagens spill industri
Den ene filmen er bra. Den andre, VR opplevelsen, er tragisk dårlig. Gammel teknologi, grafikk og animasjon er lite gjennomført. Ellers er denne planeten fylt av mye tekst så en god bok eller dokumentar vil gi deg en bedre forståelse for vikingtiden.
Helt greit hvis du ønsker å lese plakater og se på postere men savner mer interaktivitet. Satt 7-8 min med VR briller i en kul video men det var det. Maks 30 minutter med interesse så ble det kjedelig.
Forventet mer og bedre. VR opplevelsen var dårlig, både teknisk og regissert. Det hele reflekterer bruk av teknologi for teknologiens skyld, ikke for mulighet til særegne og nyvinnende opplevelser. For å gi utdypende svar til Viking Planet: dere burde heller fokusert på pre-generert innhold istedet for real-time, da det var fulgt av glitcher underveis i opplevelsen hvor aktører plutselig hoppet fram og tilbake når systemet ikke klarte å rendre VR opplevelsen optimalt og animasjonene var urealistiske. Dette oppleves som teknologi som var middelmådig for 10 år siden. At dere har vunnet priser er vel og bra, men målt opp mot andte VR opplevelser i dagens marked stiller dette dessverre ikke sterkt. De øvrige videoene deres og hologram visningen var mye bedre gjennomført og givende.
Ok, noen advarende ord om det nye museet som har åpnet i Oslo, Viking Planet. Dette er ikke en planet, men en bitteliten meteorstein. Hele museet er kanskje 100 kvm. Hovedinnholdet er en VR-film som er nesten grei nok, bortsett fra at figurene lagger og en historie mangler. Den varer kanskje 15 minutter. Så er det noen interaktive stasjoner der man spiller interaktive «spill» som er intetsigende og stadig henger seg opp. Det er også en «hologram»-utstilling av ulike vikingfigurer som er langt mindre imponerende enn en gjennomsnittlig 3d-film. Det hele gjøres unna på mindre enn en time og man blir ikke noe klokere på vikingene. Og prisen for herligheten er 290 kroner for alle over 12 år. Jeg var der med to barn og det koster oss altså nærmere 900 kroner. Dette er en turistfelle. Styr unna.
Hadde høye forventninger etter å ha besøkt liknende konsepter andre steder. 90% av aktivitetene var skjermer hvor du kunne «bygge» båter, kombinere klesdrakter osv. Tegningene så ut som i skolebøker fra 70-tallet ikledd moderne skjermteknologi. Opplegget med VR-briller var ok, men dramaturgien og historiefortellingen var på et lavt nivå. Filmene ellers var ok. Hadde forventet mye høyere kvalitet slik dette er solgt inn. Vi hadde med to barn på 10 og 12. Alle kjedet etter en kort stund, så vi gikk etter 45 minutter. Synd, dette kunne ha vært så bra.
Alle som er opptatt av vikinger og vikingtiden har mye å glede seg til når de skal besøke Viking Planet. Nå er endelig all teknologien fullt funksjonell, her er det mange spennende tilbud for alle aldrer ikke minst en 270-grader-kino og et realistisk VR-vikingtokt der sjøspruten står. Dette er en moderne og morsom måte å lære viktig historie på. Personalen er svært engasjert og gir god service, der er også en gift-shop med mange norske suvenirer. Prisen? Som to kinobilletter, men her er det mer aktivitet. Anbefales!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til The Viking Planet med offentlig transport


Nationaltheatret 70 meter
70
Nationaltheatret 120 meter
140E
150E
160E
265E
Nationaltheatret 190 meter
130N
140E
140N
150
150E
160
160E
250
250E
250N
255E
265E
33
Nationaltheatret 190 meter
11
13
Nationaltheatret 200 meter
12N
30
30N
31
32
32N
42N
54
70
81
81N
83N

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler