facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for The Well

Info

The Well er et fantastisk opplevelsesparadis med spa-­ og badeopplevelser fra hele verden. Ligger på Kolbotn rett utenfor Oslo.

Historie

Et besøk hos The Well er en pause fra hverdagen der du kan unne deg luksusen av ro, velvære og revitalisering. The Wells utallige varmekilder, rene vann, dufter og lys skaper en helende atmosfære for kropp og sjel. The Well er et fantastisk opplevelsesparadis med spa-­ og badeopplevelser fra hele verden. Hos oss kan du utforske en verden av vann og varme, fra noen timer til en hel dag. Inspirert av de tradisjonelle romerske badene tilbyr vi fysisk velvære, mental balanse, revitaliserende behandlinger og sosial omgang. Opplev våre dampbad og badstuer, skjem deg bort med en velduftende behandling, nyt et smakfullt måltid, len deg tilbake og finn roen i deg selv.

Åpningstider helligdager: 10:00 - 20:00

Adresse: Kongeveien 65, 1412 Oppegård
Telefonnummer: 480 44 888
By: Oppegård
Rute: Kongeveien 65
Postnummer: 1412


åpningstider

Mandag: 10:00 - 22:00
Tirsdag: 10:00 - 22:00
Onsdag: 10:00 - 22:00
Torsdag: 10:00 - 22:00
Fredag: 10:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 22:00
Søndag: 10:00 - 22:00


relaterte søk: the well priser, the well pakker, the well buss, the well overnatting, the well erfaringer, the well tilbud, the well hotel, sommerpakke the well
Anmeldelser
Var her fra onsdag til torsdag. Fantastisk rom, senger og utsikt. Spa avdelingen var nydelig for kropp og skjel. Værdens beste frokost. Veldig rent alle steder. Det som trekker ned er folk som rett og slett stirrer. Glaner liksom… jeg tenker at på slike steder er man skånsom og innehar oppførsel og følge reglene som tydelig er blitt satt! Prøvde ut 7 rettern og ble sinnsykt skuffet. Var stort sett samme fisk laget og pyntet på forskjellig måte. To retter med kjøtt som heller ikke var godt. Med tanke på pris 1300 pr pers , burde de hatt mer å fare med. Servitøren derimot , kunne jobben sin og var god på å fortelle om maten under veis… Rom: Fantastiske rom med Værdens beste senger og bad :
Veldig fint spaanlegg! Mye forskjellige badstuer og bademuligheter. Jeg ble frastjålet badelakenet mitt mens vi spiste middag hvor det ikke er lov å ta med dette inn, tipset fra han i resepsjonen var "å se etter et som lignet og ta det". Veldig merkelig mtp at dette er noe som man kjøper og at alle er like. Luksusfølelsen forsvinner helt når det ikke er noen vilje til å hjelpe i slike situasjoner. Her bør rutinene endres.
Kan ikke uttale meg om hotellet, men synes The well er ett av de desidert beste spa'ene jeg har vært på. Og det er synd, for servicen er enten eller. De som jobber i skranken før man kommer inn er stort sett hyggelige, men de vaktene er utrivelige. Har kun vært der på tirsdager da alle må ha på badetøy, men tok turen innom en dag hvor dette ikke er nødvendig, noe som ikke var ille i seg selv. Vi ble kastet ut av en sauna fordi vi hadde badebukser på men håndkle under som alle andre. Begrunnelsen var at badebukse var uhygenisk. Dette skjønner jeg ikke helt da det i mitt lille hode er samme om man har badebukse på eller ikke så lenge håndklet er under. Hun som jobbet der eller passet på var utrivelig og lagde en scene ut av det hele og virket veldig autoritær. Spurte i skranken når jeg dro hvordan det har seg at de ikke bryr seg om "Hygiene" på tirsdager. Svaret var at de har kapasitet til å rense vannet den ene dagen i uken. Om dette er sant vet jeg ikke men høres absurd ut. Man dusjer jo på lik linje med eller uten badetøy og er i samme baseng. Apropos hygiene, kulde-basenget var full av sperm : Aldrig opplevd det før. Om annet så er alle andre dager enn tirsdager mere uhygeniske. Vi kunne åpenlyst se par som griset med hverandre i basseng etc. Fraråder å dra dit alle dager untatt tirsdag.
Har besøkt The Well flere ganger. Men siste gangene merker man en økning på mye prat skravle inne i badstuene. Før var det mulig og finne innvendig ro, nå så merker jeg at jeg sitter og lurer på når jeg skal si hysj!! Irriterende når mange skal skravle, gå på cafe da! Fruen merker også en økning på slibrige menn som sitter å ni stirrer selv etter å ha gitt blikket om at det er ubehagelig. Trist at det har blitt sånn for The Well er et fantastisk sted og være ellers. Håper det kan bli et sted hvor man igjen kan finne ro og slappe av uten masse skravle og bråk..
Svidd av en del penger her i form av gavekort vi aldri fikk brukt. Corona satte en stopper for det, prøvde å få det til på et vis likevel, men det gikk visst ikke. Kjipt, har hørt mye bra om dette stedet. Men jeg kommer ikke til å bruke flere tusen bare på å få testet fasilitetene her. Da anser jeg heller pengene som tapt. Beklager til dere som kjøpte julegave på The well til oss. Mvh Småbarnsforeldre
Spa område var helt fantastisk. Men makan hvor dyrt i brasseriet var, snakk om 5 brødskalker til 70kr og creme brullee til 180kr. Ingen poeng å selge så dyr mat bare fordi den stemplet med «The Well» signatur.
Nydelig plass, men pass på dine verdisaker, for her er det personale som stjeler. Vi glemte en dyr hårføner/stylingapparat på hylla under vasken. Vi meldte raskt tilbake til hotellet og de hadde ikke mottatt noe fra vaskepersonalet. Utstyret er over 30x4 cm stort - umulig å Ikke se for de som vasker ut rommet. Dessverre også et veldig attraktivt hårstylingsutstyr, «Dyson airwrap». Det er ingen tvil om at noen fra hotellets personale har stjålet denne, sannsynligvis vaskepersonalet. Vi har også hørt andre oppleve tilsvarende på The Well. Hotellet foretar en kritikkverdig unnamanøver når vi kontakter dem; de står bare med «henda i været» og tar null ansvar. Dette resulterer i at vi skriver et brev til leder av hotellet som vi ikke en gang får respons fra. Av prinsipp skal vi aldri besøke dette stedet igjen.
Hotellet ligger usjenert for seg selv i skogen, og ga straks gode vibber. Blide ansatte fra start til slutt, god mat og et fantastisk spa-/badeanlegg. Helt nydelig! Og så stille og behagelig, uten skrålende barn flyende rundt siden det er 18-års grense. Og det hele toppet med gleden av å kunne bade naken uten å sjenere noen, for deretter å rusle til middag kun iført badekåpe og slippers. Genialt når hensikten er å føle seg fri og komfortabel. En slipper å være redd for verdisaker, siden hotellets armbånd fungerer som betalingsmiddel, og mobil ikke er tillatt. Og man rusler fra hotellrommet til badet eller restauranten kun iført hotellets badekåpe/slippers. Helt topp!! Gleder meg til sommerbesøk, var kaldt å rusle tur naken i skogen 21.12 - men utesauna fikset også det Rom: Fint rom, med bar og kaffe. Flott bad med diverse såper/krem. Aktiviteter i nærheten: Utvendig bad/sauna, og en liten sti rundt i skogen. Sikkerhet: Føltes veldig sikkert, siden en ikke hadde verdisaker på seg under oppholdet. Kun badekåpe, og 'nøkkel' til hotellrommet i armbåndet! Mat og drikke: Vi bestilte lammeskank i brasseriet, og den var mør og nydelig. God frokost også. Interessante detaljer: Mange kroker og kriker, spennende å finne stadig nye bad- og saunatilbud. Flott utsmykket også.
Har vært der flere ganger, både sommer og vinter... Deilig avslappende sted. God mat i Brasseriet, og avslappet atmosfære. Forstår ikke helt hvorfor det er mobilforbud i Brasseriet. Og et minus at man ikke kan få en irish coffee der til dessert. Da må man gå i baren. Serviceinnstilt og hyggelig betjening. Vi ønsket å være der en natt til, og det ordnet seg raskt til en ok pris. Spaet er deilig avslappende. Savner Fossefallsgrotten som hvisnok har vært stengt lenge, og er en stor favoritt. Baren har litt å jobbe med i henhold til utvalg, Vi spurte ikke etter spesielt avanserte drinker, men det var vanskelig selv å lage en cola/whiskey.
Allerede før vi kom inn på hotellet kjente vi at skuldrene sank et hakk. Omgitt av skog, fred og ro er dette en perle med fantastisk beliggenhet. At vi ble mottatt av smilende og særdeles hjelpsomme resepsjonister satte oss umiddelbart i godt humør. Tidlig innsjekk, heis til rommet og rommet plasser rett ved restaurant Brasseriet der også frokosten serveres var helt perfekt. Opplevelsene vi hadde de to dagene vi var der ga oss riktig lyst til å komme tilbake, gjerne på sommeren når utetemperaturene er høyere, men et vinteropphold med snø og stjerneklar himmel i et av utendørsbassengene eller jacuzziene kan fungere dét også. Med godt renhold, god mat og smilende betjening er dette en perle og god norgesreklame. Les mer: www.mannemat.no
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler