facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thon Hotel Kristiansund

Thon Hotel Kristiansund

Info

Thon Hotel Kristiansund er et nytt og spennende forretningshotell. Hotellet ligger idyllisk til på Innlandet, med flott utsikt over sundet til Kristansund sentrum, og har et stort uteområde med egen strand.

Historie

Hotellet åpnet 1. november 2009 og har 97 rom, de fleste med sjøutsikt. Thon Hotel Kristiansund består av to bygninger som henger sammen ved et glassoverbygg: "Brygga" er en restaurert klippfiskbrygge fra 1915, mens "Wesselhuset" er et nybygg.

Gjesterom
Hotellet har 97 røykfrie rom. Alle rommene er i lyse farger, og de fleste har utsikt mot sjøen. I Brygga finner du 60 rom i maritim stil, og som har beholdt de opprinnelige bærebjelkene fra 1915. I Wesselhuset finner du 37 flotte, nymoderne rom.

Kurs og konferanse
Hotellet har byens mest moderne konferansesaler og et flott pauseareale. Vi har kapasitet for opp til 280 personer i vårt største lokale, og rommene har topp moderne utstyr. Lokalene passer alle typer møter, og vår konferansevert er med på å sikre at dere får en perfekt ramme rundt møtet. I samarbeid med Widerøe tilbyr vi 10% rabatt på flyreisen til Kristiansund for våre konferansegjester.

Mat og drikke på hotellet
Vi serverer frokost og middag i vår Restaurant Sørom, samt lunsj ved bestilling.

Våre åpningstider:
Frokost:
Mandag til fredag 06:30 - 10:00
Lørdag og søndag 07:30 - 11:00
A la carte restaurant:
Mandag til lørdag 17:00 - 22:00
Søndag 17:00 - 21:00


Vi kan by på en variert meny med lokale innslag. Ved konferanse eller selskap kan du velge mellom flere spennende menyer. I sommersesongen kan vi friste med uteservering i idylliske omgivelser.

Adresse: Fiskergata 12, 6507 Kristiansund Nord, More Og Romsdal, Norway
Telefonnummer: +47 715 73 000
on.nohtvalo@dnusnaitsirk
By: Kristiansund Nord
Rute: Fiskergata 12
Postnummer: 6507



relaterte søk: thon hotel kristiansund storgata, thon hotel storgata, thon hotel kristiansund restaurant, thon hotel storgata kristiansund n, thon hotel kristiansund fiskergata 12 6507 kristiansund, thon hotel kristiansand, thon hotel kristiansund parkering, astoria hotell kristiansund
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler