facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thon Hotel Lofoten

Thon Hotel Lofoten

Info

Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Du kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet, og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær.

Historie

Thon Hotel Lofoten åpnet i 2009 og ble totalrenovert i 2016/2017. Hotellet har 190 rom. Hotellet ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Du kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet, og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær. Hotellet er direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus.

Adresse: O. J. Kaarbøs gate 5 , Svolvær 8300, NO
Telefonnummer: 76 04 90 00
on.nohtvalo@netofol
By: Svolvær
Rute: O. J. Kaarbøs gate 5
Postnummer: 8300



relaterte søk: thon hotel lofoten svolvær, fast hotel lofoten, hotell lofoten, overnatting svolvær, thon hotel svolvær julebord, scandic svolvær, lofoten suite hotel, thon hotel bodø
Anmeldelser
Flott hotell god mat og trivelig betjening
Flott lounge, hyggelig betjening, god frokost og ok vanntrykk i dusjen. Prisen er relativt høy, men skal man feriere i nord-norge må man nesten regne med slike priser.
Veldig bra opphold! Flott service og god frokost. Sov veldig godt.
Ok hotell, men ingen matservering søndag og frokost først fra kl 7 er ikke optimalt
Flott hotell, super restaurant på bryggekanten. Spis heller her enn turistfellene rundt torget.
Et fantastisk hotell! Beliggenheten i havna er perfekt. Fjellene - Svolværgjeita - ligger midt i mot. Frokosten var en glede hver morgen, med hyggelige folk og gode rutiner i disse covid19-tider.
Var på møte her. Bra kaffe og konferanserom.
Fast hotell når jeg er i Svolvær og definitivt der beste i byen. Innbydende rom, stor og god frokost, perfekt beliggenhet.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Thon Hotel Lofoten.

Svolvær hoteller

åpningstider, plassering. O. J. Kaarbøs gate 5 svolvær kulturhus kart bykart, satellitt visning. Thon Hotel Lofoten adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Thon Hotel Lofoten. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Thon Hotel Lofoten med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler