facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thon Hotel Slottsparken

Thon Hotel Slottsparken

Info

Thon Hotel Slottsparken er et attraktivt leilighetshotell, beliggende i et stille område rett ved Slottet. Du er i gangavstand til alt Oslo har å by på!

Historie

Hotellet:

Hotellet har 253 rom, de fleste med egen kjøkkenkrok. Du kan velge i ett stort spekter av leilighetskategorier, fra koselige ett-roms til store, luksuriøse suiter med separat soverom. Hotellet har også leiligheter med inntil to soverom som passer perfekt for barnefamilier. I resepsjonsområdet vårt kan du fritt forsyne deg med Nespresso-kaffe.


Gratis trådløst internett:

Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.

Mat og drikke på hotellet:

Thon Hotel Slottsparken har pusset opp kjøkkenet og spisesalen, og vi gleder oss over å kunne ønske våre gjester til frokost i helt nye omgivelser. Vi serverer hver dag en sunn og god frokostbuffet. Lunsjbuffet og middag er tilgjengelig på forespørsel ved et gitt antall deltakere.


Parkering:

Hotellet har noen parkeringsplasser tilgjengelig. Disse kan dessverre ikke reserveres på forhånd. Dersom du har behov for parkering, vennligst spør i resepsjonen ved ankomst.

Aktiviteter og ting å gjøre:

Thon Hotel Slottsparken ligger sentralt til i Oslo Sentrum og er et perfekt utgangspunkt for shopping, restauranter og uteliv. Kjente attraksjoner som Slottet, Nationaltheatret, Operaen, Aker Brygge og Akershus Festning er i gangavstand fra hotellet. Nærhet til offentlig transport gjør det enkelt å komme seg til alle deler av Oslo by.

Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 25 66 00
By: Oslo
Rute: Wergelandsveien 5
Postnummer: 0167



relaterte søk: thon hotel slottsparken kart, hotell oslo, thon hotel europa, thon hotel gyldenløve, thon hotel oslo, thon hotel opera, thon hotel munch, thon hotel astoria
Anmeldelser
Flott service, herlige ansatte og vil garantert anbefale dette stedet, Hotellet
Veldig bra hotell. Det er smart å ha kjøkken på rommet sitt. God frokost. Perfekt beliggenhet
Veldig fin og hjelpsom betjening
Hyggelig og serviceinnstilt betjening. Lyse og freshe rom. Ingen støy utenfra. Veldig god hotellfrokost med stort og flott utvalg!
Hyggelig betjening og lyse fine rom. Behagelig bad. Bodde i ny oppusset del av hotellet. Fine friske farger. God frokost med variasjon som bør passe de fleste smaker. Et hotel jeg gjerne besøker igjen.
Ok rom. Grei betjening.
Fin og sentral beliggenhet. Litt knotete å finne parkeringsplass. Ok betjening. Tildels mangelfullt renhold på av rommet da det lå igjen søppel og hygieneartikler etter tidligere gjester.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler