facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thon Hotel Ullevaal Stadion

Thon Hotel Ullevaal Stadion

Info

Thon Hotel Ullevaal Stadion er et moderne forretningshotell i direkte tilknytning til Ullevaal Stadion. Hotellet har kurs- og møtefasiliteter for opptil 800 personer i samarbeid med UBC.

Historie

Thon Hotel Ullevaal Stadion i Oslo har to restauranter og en bar i 3. etasje. I første etasje finner du Egon restaurant. I Ullevaal Stadion ligger det i tillegg en restaurant for konferansegjester hvor det også serveres frokost, med utsikt over gressmatta.

Sportsbaren på UBC
Sportsbaren ligger i 3. etasje over glassbroen til UBC, og har utsikt over Ullevaal Stadion. Sportsbaren har tilgang til blant annet Canal+, TV2 Sport og Viasat-kanalene, og holder åpent under Champions League-kamper og på forespørsel fra konferansegrupper.

Kurs og konferanser på hotellet
Thon Hotel Ullevaal Stadion samarbeider med Ullevaal Business Class (UBC) om kurs og konferanser. UBC har møterom som passer fra 2-800 personer.

Trådløst internett
Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.

Aktiviteter og ting å gjøre ved hotellet
Hotellet er det naturlige overnattingsstedet dersom du skal se fotballkamp på Ullevaal Stadion eller skal på kurs på UBC. Hotellet ligger også nærme Universitetet i Oslo, Blindern. Lett tilgang til offentlig transport gjør at det er enkelt og raskt å komme seg til Oslo sentrum.

Adresse: Sognsveien 77 C, 0855 Oslo, Norway
Telefonnummer: Tlf: +47 22 02 80 00
By: Oslo
Rute: Sognsveien 77 C
Postnummer: 0855



relaterte søk: thon hotel ullevål trening, thon hotel opera, thon hotel oslo, ullevål stadion, thon hotel storo, hotell oslo sentrum, hotell oslo, meet ullevål
Anmeldelser
Det er gode rom, men for min del umulig å sove godt. Utenfor vinduet er det alt for mye trafikkstøy til at man kan ha vinduet åpent, ventilasjonen er ikke god nok til at man kan behagelig sove to personer uten å åpne vinduet. I gangen har de høyttalere som spiller heismusikk, akkurat så høyt at man hører det inne på rommet og blir liggende og irritere seg over denne når man forsøker å sove til tross for dårlig luft, varme og for tykke puter. Dusjer du om morgenen må du la varmtvannet renne i 10 minutter før det blir varmt. God hotellfrokost. Kommer ikke frivillig tilbake hit.
Flott hotell. Gos frokost. Fine rom. Litt varmt på rommet. Brannalarm på natta, men det er jo bare god øvelse.Rom: 5/5
Veldig praktisk, moderne og rent hotell uten mye dill dall. Ligger ved kjøpesenter, Egon og Ullevål. Kort tilgang til kollektiv transport. Fine rom med kaffemaskin Nespresso, vannkoker og tomt kjøleskap. Helt flott frokost, men ikke overdådig. Parkering i parkeringshus drevet av EasyPark. Vannet i dusjen rant utover badet.
God service. Gjennomtenkte detaljer på hc-rom, men dårlig/slitt seng. Ikkje uteparkering.Rom: 4/5
ingenting å klage på. fine rom, god frokost og flott personell. kommer definitivt tilbake
Greit, lett for alle å ta seg forbi resepsjonen og opp i rom områdetRom: 3/5
Rommene er ikke gjennomført stilmessig. Det er rom hvor noen faktisk har tenkt farger, mens andre er mer sammenrasket. Sengen var en katastrofeblanding av for myk rammemadrass med steinhard overmadrass vi måtte fjerne den. Fint om det hadde blitt fylt på med kaffe når det først står en kaffemaskin på rommet. Kaffemaskinen var påklistret en bruksanvisning som ikke hadde noe med virkeligheten å gjøre. Frokosten var gjennomsnittlig, spesielt fordi det meste av varm mat i beste fall var lunken. Folka var greie da, men roomservice kl. 09:50???
Helt fint, men skal man først bo på Thon i Oslo velger jeg heller Bristol, Storo eller Rosenkrantz fremover. Pluss for stort rom, og nært t-banen. Sikkert et meget godt valg om man skal på fotballkamp. egon restaurant i første etasje om man er i nøden.
Et greit hotell. Beliggenheten er veldig bra med direkte adgang til Ullevål stadion. Men hotellrommene var ikke det beste. Senga var digg og bra. Og oppholdsrommet var også bra. Men badet var elendig. Toalettet var altfor høyt så beina rakk ikke ned til gulvet og jeg er en mann på 1,80m. Og dusjen har ikke forheng så hele badet blir vått når du dusjer og sluket er tett så alt vannet renner ut over gulvet. Og rommet er ikke lyd tett så alt lyd ute hørt jeg så jeg sleit med å sove. Og det var merkelig opplegg med stikka jeg slo av lyset og da slutta mobilen å lade det var teit. Men frokosten var veldig bra og med utsikt over stadion var et pluss
Greit hotell, ligger en kort spasertur fra tbanen. Ok frokost, stor frokostsal med mange sitteplasser. Utsikt rett inn på Ullevål Stadion.Rom: 5/5
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler