facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thon Hotel Vettre

Thon Hotel Vettre

Info

Thon Hotel Vettre i Asker

Historie

På Thon Hotel Vettre bor du godt og komfortabelt i landlige og rolige omgivelser i Asker.Vi tilbyr konferanser i Asker, bryllup i Asker, konfirmasjoner, minnestunder, fødselsdager, jubileum, kick off, firmafester, julebord, private arrangement. Hotellet ligger kun en 20 minutters kjøretur fra Oslo sentrum, tilbyr gratis parkering og har kort vei til kollektivtransport.

Adresse: Konglungveien 201, 1392 Asker, Norway
Telefonnummer: 4766902211
on.erttev@gnikoob
By: Asker
Rute: Konglungveien 201
Postnummer: 1392



relaterte søk: thon hotel vettre restaurant, thon hotel oslofjord, thon hotel vettre basseng, hotell asker, thon hotel vettre treningsrom, thon hotel drammen, thon hotel oslo, scandic asker
Nærliggende lignende selskaper
Quality Hotel Leangkollen Quality Hotel Leangkollen 391 meter God service. Estetisk vakre og innbydende lokaler. Nydelig mat.
Holmen Fjordhotell Holmen Fjordhotell 3 km Brilliant location in Holmen, on the fjord of Oslo. Ideal for business conferences or...
Anmeldelser
Da vi først ankom på kvelden, fikk vi to rom som ikke var rengjort i det hele tatt. De var skitne og luktet røyk, stappfullt askebeger på den ene terrassen, hvor det tydelig hadde vært fest. Sterk, ubehagelig møllkulelukt i rommene for å kamuflere røykelukt?. Den hjelpsomme resepsjonisten som var alene på jobb var grei og ga oss to nye rom i et annet bygg. Disse var renoverte i motsetning til de første rommene, men langt fra ordentlig rengjorte her heller. I gangene luktet det stramt, en blanding av gammel matlukt og kjemikalier. Frokostbuffeten var lite organisert, og atmosfæren var stressende, med altfor høy partymusikk for å være en søndags morgen. Noe som ikke føltes helt greit, da vi i tillegg kvelden i forveien måtte vente på nye rom før vi kunne falle til ro på rommene våre. Vi hadde med oss våre to barn. Vi er til vanlig fornøyde Thon-kunder. Dessverre var ikke dette holdbart, og måler seg ikke med andre Thon-opphold vi har hatt tidligere.
Koselig og stille området. Litt vanskelig å reise med kollektiv trafikk. Super god mat med utmerket service av servitørene. Ren og fin stylet rom. En behagelig opplevelse. Resepsjonen kunne ha vært litt mer frampå i hotellet. Rom: Passe stor romstørrelse. Ren og pen baderom med hårføner. Masse håndklær. Mat og drikke: Veldig god frokost, lunsj og middag. Godt utvalg og smak. Fikk utmerket service av servitørene.
Detter er luksus hotell og luksus Frokost i tipp topp klasse ++++ må si at jeg ligget der veldig mye men rett plass for veldig mange å alle vet hva service betyr!!Rom: 5/5
Ble tatt i mot ganske fint, kundeservice var bra, fikk spørre alt jeg ville og fikk god svar. Hyggelig og blid. Dette kalles 4 stjernes ikke 2 stjernes hotell. Dette var ganske bra. Fine rom. Koselig med eget liten hage som. Man kan sitte nyte sola. Bassenget var bra. Og badstue var bra. Kjempe fint og hyggelig hotell. Bra frokost. Følte meg veldig komfortabel og bra. Bra trening liten rom.. Trivdes ganske mye og var fornøyd.. Vi følte oss bra der og hadde en fin tur hos dere på Asker vetre Thon hotel. Vi kommer godt igjen neste gang og velger dere nr 1. 5 stjerner til dere.
Hyggelig betjening, men veldig dårlig drinker i bar. Buffe var god og fin.
Meget positivt overrasket. Hotellet er beskrevet som 2 stjerners, men var fullt på høyde med mange 4 stjerners jeg har besøkt. Rommet vårt var rent med nytt bad. Frokosten var god med varm mat, som var varm. Det er ikke alle hotell som klarer det. Bord ble ryddet og vasket og klar til neste gjest meget raskt. Dette på en måte som ikke forstyrret oss andre som spiste. Meget bra. Hotellet har også svømmebasseng som er en av mine favoritter. Renslighet og basseng temperatur var her også helt etter min smak. Parkering er den ting jeg ikke er fornøyd med. Her burde hotellet vise litt godvilje overfor sine gjester både når deg gjelder pris og tilgjengelighet.
Maten, maten og atter maten anbefales. Vi fikk servert suppe over tørket sopp fra sølvkanne, og den smakte like godt som det så fantastisk ut. Gode porsjoner- du går ikke sulten derfra. De hadde skikkelig marmorert spekeskinke, type sånn du aldri finner i butikken. Nydelig var det! Rommet var fint, men skal jeg pirke på noe må det være en gigantisk hjørnevask uten plass til sminke og tannbørste. Ikke like sjarmerende å sette det oppå kanten til toalettet. Men ellers ett sted jeg anbefaler. PS, vi fikk selvsagt is og digg i pausene.
Hotellet er snart klart for en liten oppgradering/oppussing. Innendørsbasseng, litt kaldt, maks dybde 1,6 meter, må hente nøkkelkort i resepsjonen for å komme til bassenget og det er håndklær der. Lunsj og frokostbuffé ikke veldig innholdsrik, men helt grei. Fin størrelse på rommene som kan ligge i et annet bygg enn hovedbygget. Baren er mørk, og ikke regn med paraplydrinker.
Var der kun til lunsj,og det var nydelig mat.Service: 5/5
Hyggelig hotell, men vår seng manglet nok ett bein midt under, så vi havnet i et hull midt i sengen. Bråk hele natten fra aircon e.l.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler