facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Thune Biltransport

Thune Biltransport

Info

Thune Biltransport AS frakter biler fra Tyskland, BE-NE-LUX og Danmark til Norge hver uke. Sikker og profesjonell transport av din bil / biler.

Historie

Rolf Gunnar W. Thune startet med transport av biler i 1999 og har siden den gang utviklet en effektiv transport nett for levering av biler fra Tyskland/BENELUX til Sør-Vestlandet.

Rolf Gunnar W. Thune er utdannet reparatør av tunge kjøretøy og har arbeidet på lastebil verksted i ca 2 år inntil han i 1997 startet Thune Bilimport ENK.

I perioden 1997 til 1999 arbeidet han som sjåfør og mekaniker for et lastebil firma i Haugesund, og drev egen virksomhet på ettermiddag og kveldstid. (salg, reparasjon, hugging, delesalg og litt ombygging av biler.)

I 1999 utvidet han importen av dele - biler for hugging og fikk med et par bilimportører som var interessert i å sende biler med han til Norge.

I 2001 avsluttet han med salg av dele - biler, hugging og reparasjon av biler, og satset kun på transport av import biler.

Dette viste seg å være riktig vei og gå og han har i dag bygget opp kompetansen, bilparken og ansatte til sine kunders ønsker og behov.

I 2003 fikk Thune Bilimport ENK skiftet navn til Thune Biltransport ENK, som gjenspeiler det virksomheten nå driver med.
I 2005 ble Thune Biltransport AS stiftet med Rolf Gunnar W. Thune
som daglig leder og innehaver.
I 2006 ble Thune Biltransport II AS stiftet, sammen med Thune Holding AS og Thune`s Eiendom AS, for utvikling av eiendom til eget bruk og utleie.
Samtidig ble Thune Biltransport AS fusjonert med Thune Biltransport II AS
I 2007 endret Thune Biltransport II AS navn til Thune Biltransport AS

Thune Biltransport AS frakter biler fra Tyskland, BE-NE-LUX og Danmark til Norge hver uke, samt fra Norge og Danmark til forskjellige destinasjoner i Tyskland og BE-NE-LUX

Våre kunder er avhengige av at varene leveres til avtalt tid og sted.
Dette har vi gjort til vår hovedmålsetning.
Beviset på at vi lever opp til denne målsetningen er den stabile veksten vi opplever både innen vår faste kunde gruppe og kundegruppen nye kunder.

Adresse: Kvalamarka 17, 5514 Haugesund, Norway
Telefonnummer: +47 52 70 56 99
By: Haugesund
Rute: Kvalamarka 17
Postnummer: 5514



relaterte søk: Thune Biltransport kokstad, Biltransport Oslo Bergen, Transport Tromsø Trondheim, Transport av bil porsgrunn narvik, Autotransport priser, Bilfrakt halden, Frakte bil til Tromsø, Frakte bil med tog
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Thune Biltransport.

Haugesund gods- og fraktselskap

åpningstider, plassering. Kvalamarka 17 kart bykart, satellitt visning. Thune Biltransport adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Thune Biltransport. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Thune Biltransport med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler