facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tiffany's Bjølsen

Tiffany's Bjølsen

Info

Burgers, salads, shakes & smoothies. Order in our app for your convenience.
From Bjølsen with love.

Produkter

Burger, Salad, Shakes & Smoothies



"Hamburgerrestaurant. Vegan vennlig"
Adresse: Bentsebrugata 31D, 0469 Oslo, Norway
Telefonnummer: +4723688220
on.synaffit@tsop
By: Oslo
Rute: Bentsebrugata 31D
Postnummer: 0469



relaterte søk: TIFFANY Oslo, Tiffany's Jewelry, Tiffany's Drammen, Tiffany's bar, Tiffany's solli, Tiffani Frogner, Tiffany utested, Tiffany cocktail
Anmeldelser
Byens beste tofu! Godt utvalg av veganske retter og milkshakes Soyaburgeren og alle tofubowls anbefales på det sterkeste! Kommer definitivt tilbake igjen og igjen! Hyggelig betjening og interiør. Fine uteplasser i solveggen
Saliveringsorganet får kjørt seg med Tiffany's Cheese og Caesarburger, med en liten loaded bernaise for sidefleskets kjødesløse nytelses skyld! Alternativer for vegetarianere: De har noe veggies greier også, men vi driver ikke med sånt i vår husholdning.
Restauranten er spesialiset på vegitarmat, og jeg bestemte meg for å teste ut maten. Da jeg ankom utestedet ble jeg møtt av en hyggelig og avslappet atmosfære. Jeg hadde hørt mye bra om vegitarburgerne, og jeg betemte meg for smake på en burger. Retten var velsmakende, og det kunne merkes at det var brukt gode råvarer. Prisnivået var moderat.
Meget skuffet, hadde blitt fortalt at dette stedet skulle ha burgere verdt å reise langt for, reiste 4 stk på hver vår mc hit for å spise lunsj, både på Google og nettsiden står det at stedet åpner kl. 13, vel fremme og sultne får vi se på døra at det ikke åpner før kl. 16! Skuffet gjeng reiste hjemover like sultne som de kom, stedet er sikkert bra men det får bli opp til andre og avgjøre.
Vi var to som var her og spiste søndag kveld, 11. desember. Etter anbefaling fra betjening bestilte vi burgerne Leopold Bloom og Truffle Buddy, samt Loaded trufflefries. Burgerne var saftige, balanserte og full av gode smaker. En sjeldent bra burgeropplevelse! Vi fikk bestilt ved bordet hos ei imøtekommende betjening, noe vi satte pris på. Hun var veldig serviceorientert og vi følte oss veldig godt tatt ivaretatt. Maten ble servert veldig raskt. Atmosfæren er behagelig og lun og med rolig musikk i bakgrunnen. Takk Tiffany's for en god totalopplevelse, vi kommer nok tilbake.
Fin beliggenhet, kul meny og hyggelig service. Men, du får lite mat for pengene her i forhold til andre burgerrestauranter. for en typisk «meny» med burger, fries og brus bør burger være større, samt at fries burde være dobbel porsjon enn det vi fikk..
Byens beste burger og en skikkelig matopplevelse! Dette er en burger som virkelig skiller seg ut fra mengden av gode burgere i Oslo. Freshe lokaler, en behagelig atmosfære og en veldig hyggelig og imøtekommende betjening som alltid gir det lille ekstra. Bestilling kan gjøres på vanlig måte eller med Tiffany’s egen app hvor man i tillegg tjener cashpoints. Spiste en Malala med ekstra patty og bacon + fries, og det er den beste burgeren jeg noen gang har spist. Stor, saftig og en eksplosjon av smaker. Etter å ha spist her flere titalls ganger og prøvd mer på menyen kan jeg med trygget si at kvaliteten er stabil og i en klasse for seg. Anbefales på det sterkeste! 6/5 stjerner.
Synes maten var god, appen ga oss i tillegg rabatt når vi tok den i bruk. Gjennomsnittspris på burger er ca 140kr uten fries. Når det gjelder betjeningen er det snakk om noe annet. Han som serverte greide først å knuse er glass, så greide p søle en drink på en venninne.
Bra burger og snadder bowl. Hyggelig å sitte ute, selv med busser og trafikk rett i nærheten. Fikk maten raskt servert Veldig stilig og forseggjort inne.
Veldig gode bowls, bra burgere. Gode på Take Away. Hyggelig sted å spise og ta noen øl. Bra priser og fint lojalitetsprogram.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Tiffany's Bjølsen med offentlig transport


Advokat Dehlis plass 30 meter
37
54
Arendalsgata 220 meter
20
37
54
FB1
Bjølsen 360 meter
37
54
Sagene 490 meter
20
37
54
FB1

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler