facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tigeren

Tigeren
Adresse: Jernbanetorget , Oslo 0154, NO
By: Oslo
Rute: Jernbanetorget
Postnummer: 0154



relaterte søk: Flying Tiger, Tigre oslo, Løve statue Oslo, Tigerstaden
Anmeldelser
Livlig møtested i Oslo. Vårt favorittspisested er Fjøla med sin fantastiske Skagenrøre - både ute og inne.
Godt utvalg av steder å sitte å ta seg en røyk, se på flotte blomster dekorasjoner og et variabel utvalg av klientell og studere nyter dagen i sola:
Tigeren, som er 4,5 meter lang og laget i bronse av billedhuggeren Elena Engelsen ble gitt i gave til Oslo av Eiendomsspar i år 2000 i anledning byens 1000-årsjubileum. Grunnen til at det var nettopp en Tiger som ble satt opp her, er byens kallenavn "Tigerstaden".
Er det noe sted i Oslo hvor det tas flere selfies enn her ?
Hadde ikke gratis drikke
Tigeren ruler foran Østbanehallen/Oslo S og ser ut som at han er på farten han og,slik de aller fleste Gjør, som passerer Tigeren. Turistattraksjon
Ikonet på jernbanetorget. Derfor kalles Oslo tigerstaden. Flott pusekatt. Benytter det som møtereferanse for de som ikke er kjent i Oslo. Men tigern vet de fleste om. Tigern og Ruterklokka.
En veldig fin tiger i Norge!!!!
Pusen min. Så tidsen og ballisene bak
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tigeren. Jernbanetorget kart bykart, satellitt visning. Tigeren adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tigeren. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tigeren med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler