facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tiki-Tiki

Tiki-Tiki

Info

Karibisk inspirert Tiki-Bar i Tvedestrand; en fusjon av tapasretter og drikke fra hele verden, servert i fan-tiki-tastiske omgivelser! Tusen tiki takk!

Historie

Vi er en Karibisk Tiki-bar med en varierende, eksotisk og annerledes tapas-meny, med elementer av tradisjonelle retter – en fusjon av smaker der Norge møter Latin-Amerika, Kariben med innspill fra Europa og Asia: Fan-Tiki-Tastisk!

Vi har profesjonelle og erfarne kokker og bartendere som står for varierende menyer og tilpasser dagens drikke til dagens meny.

Med friske råvarer hentet fra av lokale leverandører, kan vi tilby variert, frisk og kortreist mat med tilhørende drikke. Alt laget fra bunnen.
Med andre ord: et sted for alle.

Vi arrangerer også konserter og annen underholdning og har et stort fokus på god og variert musikk.

Målet er å gjøre denne restauranten/baren til noe ganske annerledes enn det vi finner i vårt nærmeste kystområde, samtidig som vi ville kunne tilby tradisjonelle valg for de som ønsker det.

Tusen-Tusen-Tiki-Tiki-Takk Skal Du HaHa!

Tiki-Tiki er et fargerikt og sommerlig sted med planter og blomster, gode sofaer og et hyggelig, vennlig og levende miljø. Lokalene er stilrene men originale og stemningsfylte, der det skal være behagelig, varmt og innbydende å komme til. Farger, dufter, belysning, myke sittegrupper samt enkle middagsbord, duker og lykter håper vi kan lokke folk til å komme både tidlig og sent og få en opplevelse de sent vil glemme.
Kort sagt så ønsker vi å kunne tilby et fargerikt, avslappende og festlig miljø der kvalitet, gastronomi, stemning og profesjonalitet blir et varemerke.

Adresse: Bakkeskåt 8, 4900 Tvedestrand, Norway
Telefonnummer: 90416202
moc.liamg@sapatikitikit
By: Tvedestrand
Rute: Bakkeskåt 8
Postnummer: 4900


åpningstider

Mandag: 16:00 - 02:00
Tirsdag: 16:00 - 02:00
Onsdag: 16:00 - 02:00
Torsdag: 16:00 - 02:00
Fredag: 16:00 - 02:00
Lørdag: 16:00 - 02:00
Søndag: 16:00 - 02:00

Nærliggende lignende selskaper
Sjøsiden Sjøsiden 129 meter En mandag i sommerferien og ganske fult. 2300 per natt med utsikt er ganske stiv pris...
Anmeldelser
Billig å bra produkter
To ganger har jeg handlet her. To ganger har jeg blitt hjulpet. To ganger har jeg tenkt : handler her neste gang også.....
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler