facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tilbords Jessheim

Info

Du er hjertelig velkommen til en hyggelig handel hos oss!

Historie

Tilbords er en landsdekkende kjede som fører et bredt utvalg av serviser, glass, bestikk, kjøkkenartikler, lys, servietter og interiørartikler.
Hos oss finner du produkter utviklet med fokus på estetikk, funksjonalitet og kvalitet. Vi har til enhver tid aktuelle gaver og tidsriktige, inspirerende utstillinger.

Tilbords er butikken hvor du finner inspirasjon til å skape vakre hjem og hyggelig stemning på kjøkken og bord. Vi hjelper deg gjerne med tips og råd, og våre serviceinnstilte og kunnskapsrike medarbeidere står alltid klare til å hjelpe deg! Vi strekker oss langt for å skaffe det du måtte ønske! Velkommen Tilbords!

Følg oss gjerne på Instagram: Tilbords_Jessheim

Adresse: Storgata 6, 2050 Jessheim
By: Jessheim
Rute: Storgata 6
Postnummer: 2050


åpningstider

Mandag: 10:00 - 21:00
Tirsdag: 10:00 - 21:00
Onsdag: 10:00 - 21:00
Torsdag: 10:00 - 21:00
Fredag: 10:00 - 21:00
Lørdag: 10:00 - 19:00


relaterte søk: tilbords jessheim storsenter, tilbords årnes, tilbords kundeavis, tilbords kvadrat, tilbords oslo, tilbords strømmen, tilbords åsane, tilbords gaveliste
Anmeldelser
Oversiktlig og bra
Er ikke denne lagt ned nå?
There is no tilbords. Gulating is there now.
God butikk for servise, glass osv.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tilbords Jessheim.

Jessheim ınteriør

åpningstider, plassering. Storgata 6 jessheim ınteriør og oppussing kart bykart, satellitt visning. Tilbords Jessheim adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tilbords Jessheim. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tilbords Jessheim med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler