facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Time Avløysarlag SA

Time Avløysarlag SA

Info

Time Avløysarlag - vi er der du er. Vår oppgave å administrere en god avløysertjeneste og landbruksvikarer pluss annen utlønning.



"Vi tilbyr • kvalifisert arbeidskraft • beredskap ved sjukdom • elektronisk personaladministrasjon i Webtemp • gode forsikringsordningar gjennom NLT • kurs og opplæring • hjelp med spørsmål om regelverk og søknads-prosessar ved til dømes sjukdom og fødsel.Hovudoppgåva vår er å skaffe avløysar til bondenved sjukdom, ferie, permisjon eller anna fråvær.Vi stiller også med vikar dersom det trengs ekstraarbeidskraft i travle periodar.Vi har per i dag to landbruksvikarar. Vikarane våre er høgtkvalifiserte, og du som bonde kan vere trygg på at gardenog dyra dine blir godt tatt vare på. Landbruksvikaranekan kome til garden på kort varsel dersom det skjernoko akutt."
Adresse: Hognestadvegen 86, 4344 Bryne, Norway
Telefonnummer: 51 77 18 18
By: Bryne
Rute: Hognestadvegen 86
Postnummer: 4344


åpningstider

Mandag: 07:30 - 15:00
Tirsdag: 07:30 - 15:00
Onsdag: 07:30 - 15:00
Torsdag: 07:30 - 15:00
Fredag: 07:30 - 15:00

Anmeldelser
Mye bedre nå med elektronisk timeføring. De forrige på papir var både for smale og trange til og skrive på. Ellers alltid raskt svar på email og greit med tilbudd om deltidsjobber på facebook.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler