facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tinja Fjellgård

Tinja Fjellgård

Info

Tinja Fjellgård tilbyr overnatting og utleie av selskapslokaler.

Historie

Velkommen til Tinja Fjellgård! Vi tilbyr gourmet-servering med inntil 10 retter og tilpasset drikke, hotellovernatting for inntil 10 personer og en rekke spennende aktiviteter og opplevelsespakker inne og ute.

Tinja gir deg et vennlig og avslappende miljø i naturskjønne omgivelser for dine private og forretningsarrangementer. Fjellgården er lokalisert nært Narvik, Bjerkvik og Riksgränsen i hjertet av Ofoten i Hålogaland, Nord-Norge.

Vi har i tillegg kurs-, konferanse- og møtefasiliteter for deg og din bedrift eller organisasjon.

Vår matfilosofi bygger på mest mulig lokale råvarer og kortreist mat. Vi setter opp nye menyer hele tiden alt etter hva som er å høste fra naturen på gitte tidspunkt.

Vi anbefaler at du kombinerer et opphold hos oss med en aktivitet eller en opplevelsespakke. En tilleggsaktivitet gjør oppholdet ekstra givende og kan gjøre at maten smaker bedre samt at de fleste sover enda bedre. Blant opplevelsene som tilbys er fjordsafari, vandring, klatring, helidining, helizoo, heliskiing og helifishing.

Adresse: Stormoen 24, 8517 Narvik
By: Narvik
Rute: Stormoen 24
Postnummer: 8517


Anmeldelser
Kjempefin plass for større feiringer. Veldig fin plass for å feire bryllup. Anbefales på det sterkeste.
Kjempebra! Masse spennende smaker, gode retter og drikke. 5/5 stjerner
God atmosfære og nydelig mat
Oversatt av Google Hyggelig innkvartering Original Pekne ubytování
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tinja Fjellgård.

Narvik restaurant

åpningstider, plassering. Stormoen 24 narvik hotellanlegg kart bykart, satellitt visning. Tinja Fjellgård adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tinja Fjellgård. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tinja Fjellgård med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler