facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tinja-Vegard

Tinja-Vegard

Info

Tilbyr lei gourmet-kokk hjem, matkurs, matkonsulenttjenester og gjestespill i hele landet. Også servering for private, bedrifter, catering og guiding.

Historie

Tinja-Vegard tilbyr matkurs, gjestespill, konsulenttjenester og lei gourmet-kokk hjem i hele landet. Ellers tilbyr jeg våre tjenester som servering for private lag, bedrifter, catering, villmarksmat, båtturer samt guidede fiske- og jaktturer i Hålogalandsregionen både på havet og på land.

Filosofi: Ureist mat
Min matfilosofi tar utgangspunkt i det nærområdet vi bor i. Lokale råvarer av utsøkt kvalitet, fra fjord til fjell og gamle tradisjoner i nye innovative presentasjoner. Men også enkelheten og smaken fra det samiske og Nord-Norske lynnet. Vi tar utgangspunkt i det som er å høste fra naturen i gitte årstider, men også fra det som er konservert og fermentert fra tidligere sanking. Vi benytter hele vår region.

Lei en kokk: Hjem eller til din bedrift
Gjør ditt hjemmekjøkken profft for en kveld. Du kan nyte maten og slappe av med dine venner, mens vi fikser alt. Vi gjør alt fra gourmetmat, tema-mat, bryllupsmiddager, årsfester, lag, konfirmasjoner, julebord, utemat, lavvo, telt etc. hjemme hos deg privat, i din bedrift eller i annet valgfritt lokale. Vi leverer til alle ulike mataktiviteter og spennende miljøer.

Rådgivning
Er du i villrede, eller trenger inspirasjon i retter, konsepter og menyer. Så kan vi bistå med konsulenttjenester til din bedrift. Vi kan hjelpe deg med sammensetninger av menyer, kombinasjoner og gode leverandører. Vi kan bistå som konsulenter i utvikling av nye konsepter, kursing av ansatte eller bare arrangere en inspirasjonsdag med ulike mattilberedninger. Vi er kreative og pedagogisk aktiv i våre rådgivningsprosjekter.

Foredrag
Jeg kan holde korte presentasjoner på storskjerm, som temaskifte på din konferanse eller i pauser, med smaksprøver eller servering. Lei oss inn til din bedrift og forening for foredrag om ville vekster og lokale råvarer. Gi dine ansatte ett spennende velferdstilbud med inspirasjon fra det naturen kan gi oss. Lær om alt fra brygging og fermentering til anretningsteknikker, partering og filetering.

Matkurs
Vi arrangerer alle typer av matkurs. Med dine egenfangede råvarer eller basert på våre egne. Fisk og skalldyrskurs, fra filetering og tilberedning til ferdig rett. Eller partering av hele slakt. Vi koker og lager krafter, sauser og forskjellige teknikker for å lære å lage ett perfekt måltid. La oss kurse deg.

Catering
Vi leverer alle typer av catering for små og store grupper. Hjem til deg selv, i naturen, ditt arrangement eller din bedrift. Vi leverer alt fra fingermat, grillmat, husmannskost og gourmetmenyer.

Mat ute i naturen
Med litt fantasi og planlegging kan nesten all mat tilberedes ute. Maten smaker også ekstra godt ute i naturen, også er det sosialt og spennende. Vi kan lage mat ute i naturen hvor det enn måtte være, så lenge vi kan lage bål. Alt fra jordsteking til bålmat og grilling. Ønsker du ett forslag til din bedrift eller ditt arrangement, så er det bare å ta kontakt. Vi skreddersyr ulike løsninger etter årstidene. Gjestene kan også være med å tilberede og sanke underveis. Passer fint å kombinere med kurs ute i sanking av spiselige vekster som bær sopp og urter.

Guiding
Vi arrangerer også guidede turer som jakt, fiske, vandringer, toppturer og båtturer i alle årstider. Vi har kystskipperkurs, sikkerhetskurs og de nødvendige sertifikater for å ta med gjester på båtturer. Vi har tilgang til ulike båter avhengimg av type guiding. Det er flott å kombinere en fisketur havet med tilberedning av fangsten etter turen. Vi kan lære bort ulike fisketeknikker både på havet og i fjellet. Vi har også tilgang til båt med utgangspunkt i Harstad. Her er det kort vei til gode fiskeplasser med kveite, steinbit, flyndre, torsk og sei. På vinteren er det mye hval å se.

Meritter
I løpet av de siste årene har jeg deltatt i noen ulike matkonkuranser og lignende. Alle har endt med godt resultat.
2014 Min mat på Tinja fikk annerkjennelse og premiering fra Slowfood sapmi
2014 Årets reinsdyrkokk i mathallen i Oslo. 1 plass
2013 «Antakelig polarverdens beste restaurant» Svenska Dagbladet om Tinja
2013 Årets grunder i Narvik regionen gikk til Tinja
2013 Sapmi Awards i Jokkmokk. 1 plass med kr 100000,- i førstepremie
2011 Nord-Norsk matfestival. Kokkekonkurannse 1 plass

Referanser
2015 Catering Årsfest Ofoten brann IKS v/Stian Watne
2015 Gjestespill ved Lakselv Hotell v/Heidi Dalsbø
2015 Internt Matkurs hos Breidablikk v/Sølvi Øgsnes
2014 Konsulenttjenester og rådgivning med matkurs hos Fiskehallen i Narvik v/Sigbjørn
2014 Workshop/Gjestespill i Umeå. Sápmi Design og Fashion Rock Umeå 2014 v/Hilde Nordahl Pedersen
2013 Matkurs og menyproduksjon for Kafferiet i Narvik v/Linda og Jan Børre

Adresse: Einerveien 12, 8517 Narvik
Telefonnummer: 40606400
By: Narvik
Rute: Einerveien 12
Postnummer: 8517


Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tinja-Vegard.

Narvik cateringfirma

åpningstider, plassering. Einerveien 12 narvik matkonsulent kart bykart, satellitt visning. Tinja-Vegard adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tinja-Vegard. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tinja-Vegard med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Skrubbsulten Skrubbsulten 14 km Vi er en undomsbedrit på 2. året vgs / Servering / Matbestillinger / Baking /
Victoria&Delikatessen Victoria&Delikatessen 14 km Jeg opplever god mat og trivelig betjening. Et som jeg anbefaler.
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler