facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tinnsjø Camping

Tinnsjø Camping
Info
Kro med dagens middag og a la carte. Norske retter. Catering.
5 leiligheter og 6 sommerhytter.Plass til bobil eller telt.
Tesla Destination Charger.
Historie
Tinnsjø Kro & camping ligger idyllisk plassert langs Tinnsjøveien på Mæl, med utsikt over Tinnsjøen, bare et steinkast unna Miland og ca 1 mil øst for Rjukan sentrum. Herfra er det bare noen få 100 meter bort til ferjeleiet på Mæl stasjon, der den gamle Hydroferja "Ammonia" ligger fortøyd.

På Tinnsjø Kro kan du nyte et godt måltid i trivelige omgivelser – enten inne i lokalet eller ute på verandaen når været tillater det.

Servering
Vi serverer både tradisjonell norsk mat og fast food. På drikke har vi alle rettigheter.
Av og til har vi ørret fra Tinnsjøen. Den står derfor ikke på menyen, så du må spørre betjeningen.

Selskap
Vi lager mat til alle typer selskaper og arrangement i forbindelse med f.eks. bryllup, begravelser, konfirmasjon, årsfester, osv., enten det er her i lokalet eller som catering.
Du kan velge koldtbord eller middag.
Vennligst ta kontakt ang. pris.

Overnatting
I 2. etg. på kroa har vi fem små leiligheter som vi leier ut og på campingen har vi nå seks hytter.

"Perfekt beliggenhet om du for eksempel skal bestige Gaustatoppen, ta Krossobanen for å gå tur eller besøke klatreparken eller om du vil ta deg en båttur på Tinnsjøen med Storegut 50 meter fra campingen. Eller kanskje du er tøff nok til å hoppe i strikk fra Vemorkbrua:Rjukan er en Unesco by som har mye å vise frem. Det er nå muligheter for å ta tog fra Mæl 50 meter fra campingen inn til Rjukan 3 ganger i uka, de andre dagene er det mulig å leie dresiner.Vi har leiligheter og hytter, gå inn på booking å book din overnatting. Om du kommer med campingvogn, bobil eller telt så er det bare å komme, vi tar ikke forhåndsbooking av dette da vi har stor kapasitet."
Adresse: Nedre veg 4, 3658, Miland
Telefonnummer: +47 950 30 033
on.gnipmacojsnnit@tsop
By: Miland
Rute: Nedre veg 4
Postnummer: 3658



relaterte søk: Tinnsjø Kro meny, Webkamera Tinnsjøen, Camping Rjukan, Hytte Tinnsjøen
Anmeldelser
Under dimisjonert for så ange som er her. Kaldt vann. Kunn 2 toaletter og en dusj for herrer. Samme for damer. Dette holder ikke. Når vi skulle dra fant vi flere toaletter og dusjer i brakker. Disse var ikke skiltet så sikkert mange som ikke har vært klar over disse.
Greit for bobil og camping. Selvbetjent innsjekking på oppstillingsplass for under 200kr og greit utgangspunkt for å gå til Gaustadtoppen. Sanitæranlegg litt slitent og vask som lekker på oppvaskbenk, men bra toaletter og dusjer på baksiden av bygget. Dresinleie er kun i helger. Testet ikke mat i kafeen, men gode rundstykker til frokost som kan hentes kl 9 som er litt sent. Hyggelig betjening. Kan nok med fordel oppgraderes litt der, men greit for en natt eller to. Lite trafikkstøy selv om vi lå nærme vei. Gode strømforhold.
Campingen er ok. Sanitæranlegget er ikke ok. Deg er 3 «festivalbaderom» på baksiden av sanitæranlegget. Det trekker opp. Men selve sanitæranlegget er utrolig trangt. Sluk i dusj er tett. Gjester bør også fjerne sitt eget hår fra silen i sluket. Det er kun en vaskemaskin, ikke tørketrommel. Oppvask skjer utendørs. Her er det et lite tak. Det er to kummer, men krana på den ene er sprukket og det lekker vann over alt. Det som trekker opp mest på denne plassen er servering og betjeningen er hyggelig.
En flott og rolig campingplass langs veien. God plass til både bobiler, campingvogn og telt. Plasser både på gress og på grusplass. Strøm tilgjengelig over hele området, samt vannposter flere steder. Toalett var av grei standard, men rent og pent. En ny toaletthenger med 3 båser som inneholdt vannklosett, håndvask, benk og dusk var veldig praktisk, og mer innbydende enn de eldre i bygget foran. Tømming for toalettkasset var også lett tilgjengelig. Kroen på plassen serverer god mat, samt man kan kjøpe frokost brett med nystekte rundstykker om morgenen. 24/7 selvbetjent check-in på automat ved innkjørselen. Også mulig å gjøre dette i resepsjonen på kroen. En fin plass å ta både korte og lange stopp på veien gjennom Rjukan og Tinn. Veldig mye å oppleve i området, så hør med de lokale hva man bør få med seg!
God service i bar/restaurant høy pris på buffet m,lite utvalgFlott høgfjelles hotel m fantastisk utsikt rommet trenger oppgraderingvårt romlekkasje fra dusj og ikke varme i bade gulv..I alt et bra opphold m kort vei til mange flotte turløyper
Falleferdige og særs lite innbydende sanitetsfasiliteter, samt en del støy fra vei som går rett ved teltplassen. Pluss for hyggelig resepsjonist.
Hyggelig kafe' ,gode nystekte vafler . Like gode som mine, og det sier jo alt Hadde det ikke vært så langt dit, skulle jeg tatt den lille corsa'n min og kjørt en tur ....
Bestilte vaffel tok lang tid, gikk bort og spurte om den kommer snart. Dem hadde glemt det så gikk den ansatte inn og sjekket, dem hadde ikke vaffelrøre. Så fikk et gammelt kakestykke som ikke var noe godt. Drar aldri dit igjen
Vi var 3 par som feiret vårt bryllup på campingen 22.04.22. Hadde med deilig koldtbord ifra Nedmarken, Vikersund. Camping kroa var ikke åpnet enda, men kokkedamen Anne Berit åpnet opp for oss på lørdag og lagde istand en 5 retters middagsbuffé . Veldig flott og deilig mat med tilbehør Veldig fornøyd, så tusen takk til alle på Tinnsjøen Kro og Camping hilsen Randi og Bjørn
Veldig rolig og fin campingplass, men vi ble skuffet over at dresin-utleien som er noe av det eneste man kan finne på her kun var åpen i helgene.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tinnsjø Camping.

Mi̇land campi̇ngplasser

åpningstider, plassering. Nedre veg 4 kart bykart, satellitt visning. Tinnsjø Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tinnsjø Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tinnsjø Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler