facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tintin

Tintin
Adresse: Drammensveien 305 Lysaker stasjon , Lysaker 1366, NO
Telefonnummer: 67 12 12 10
By: Lysaker
Rute: Drammensveien 305
Husnummer: Lysaker stasjon
Postnummer: 1366


åpningstider

Mandag: 11:00-22:00
Tirsdag: 11:00-22:00
Onsdag: 11:00-22:00
Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-23:00
Lørdag: 15:00-23:00
Søndag: 15:00-22:00


relaterte søk: tintin hund, tintin movie, tintin norsk, the adventures of tintin, tintin film, tintin 2, tintin tegneserie, tintin rollefigurer
Anmeldelser
Første gangen jeg har spist koreansk mat. Maten var absolutt noe av det beste jeg har smakt. Vil definitivt gå tilbake. Anbefales på det sterkeste. Bra service. God atmosfære.
God mat, hyggelig innredning og hyggelige betjening. Ekstra pluss til den svenske servitøren, hun var ekte blid og pratsom. Vi var der samme kveld som det var konsert på Telenor arena og det var helt fullt. Mat og drikke kom raskt og det var skikkelig god stemning. Stedet ligger litt gjemt på Lysaker stasjon. Tintin Sushi anbefales!!!
Kvalitet på alt. Beste maten jeg har spist.Mat: 5/5
God mat og flotte lokaaler. Fantastisk service er inkludert!
Tintin leverer på mat og service hver gang. Elsker å dra hit! Henter gjerne takeway også, men smaker alltid best på plass. Rolige omgivelser med god kommunal kommunikasjon og masse parkeringsmuligheter er ikke minst noe som gjør det enkelt. Dette er favorittstedet til meg og sønnen - både jeg som vegetarianer og han som elsker fisk/kjøtt er enig om at Tintins sushi er den beste. Anbefales!
Etter min erfaring så ble jeg uheldig alvorlig matforgiftet fra denne restauranten. De serverte mat med sorte asjetter og skåler gir en indikasjon på at alt mulig skitt kan forekomme uten å merke med det blotte øyne. Men dette skjedde i 2017. Håper de har forbedret mat-hygiene, men hit kommer jeg aldri tilbake.
Over all forventning med tanke på pris og beliggenhet. Gode råvarer kreativt utført
Veldig hyggelig folk som kan prate kantonesisk og servere koreansk og japansk mat. Perfekt plass for en date.
Ok sushi, bra vårruller. Stresset og lite imøtekommende personell til tross for at lokalene var tomme for kunder. Følte vi måtte kjappe oss med å finne ut hva vi skulle spise, fordi personalet var stresset. På nettsidene deres sto det åpningstider for august, som var til 21.30, men da vi kom inn i lokalet sa de at de stengte om 10 minutter kl. 21.
Topp!! Dette er mitt desidert favorittsted for sushi! Rett utenfor Oslo sentrum med mat av ypperste kvalitet! Hit er det virkelig verdt å sette kursen for en kveld du aldri vil glemme!!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tintin.

Lysaker sushi

åpningstider, plassering. Drammensveien 305 lysaker asiatisk fusion kart bykart, satellitt visning. Lysaker stasjon hvordan komme seg rundt. Tintin adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tintin. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tintin med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Sakura Sushi  Lysaker Sakura Sushi Lysaker 694 meter Hyggelig besetning og priser! Maten blir fort ferdig og smaker himmelsk hver gang :
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler