facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tjorven

Tjorven

Info

Tjorven garn er en velkjent garnbutikk sentralt på Majorstua. Vi har et stort og spennende utvalg av alt innen garn. Besøk også sybutikken Tjorven Nål&Tråd

Adresse: Valkyriegata 17 , Oslo 0366, NO
Telefonnummer: 22 69 33 60
on.nevrojt@tsop
By: Oslo
Rute: Valkyriegata 17
Postnummer: 0366


åpningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00


relaterte søk: tjorven saltkråkan, tjorven vi på saltkråkan, tjorven film, tjorven facebook, tjorven virus, tjorven genser, tjorven garn, tjorven dukke
Nærliggende lignende selskaper
Sømsenteret Sømsenteret 2 km Veldig bra utvalg av alt du trenger innenfor søm/tekstil osv. Veldig fint utvalg av m...
Fru Kvist Fru Kvist 2 km Virkelig en spennende butikk. Bredt utvalg garn som ikke er i "alle" garnbu...
Elna Oslo Sy-og Servicesenter Elna Oslo Sy-og Servicesenter 3 km Landets beste symaskin reparatør. Hun hører på hva du sier og klarer å reparere. Er ...
Fam Irvoll Fam Irvoll 3 km
Strikkedilla Strikkedilla 3 km Har vært innom her en god del ganger til nå, og servicen og kunnskapen slutter aldri ...
Bentes Boutique Bentes Boutique 3 km Oversatt av Google Fine steder Original Nice places
Anmeldelser
En søt, liten, og ikke minst hyggelig garnbutikk. Blir alltid møtt med et smil og hei. Har flere ganger vært innom for garn som de er utsolgt for for øyeblikket, men blir nesten alltid informert om når de får påfyll, og om jeg eventuelt vil få en varsel når det er inne igjen. Stort utvalg og god betjening!
Flott butikk og betjening som hjelper selv de som ikke klarer å komme seg inn i butikken på egenhånd. Rullestolvennlig, men dessverre må man betjenes ute, noe de gjør med et flott smil. Dette er en liten perle av en garnbutikk som også fører mye ekstra tilbehør. Har alltid vært koselig å handle her, og de som jobber der er veldig hjelpsomme. Som de fleste små butikker på Majorstua, er det trapper inn til butikken. Så jeg kommer ikke inn med min rullestol. Får alltid hjelp utenfor butikken, selv om de evt må komme med flere varer så jeg får bestemt hva jeg skal ha. Betaling tar de inne eller tar med kortholderen ut. Har garn fra de fleste norske og utenlandske garnmerker, og noen små ikke så kjente merker. Alltid noe nytt på lager. Tilbehør består av alt fra lapper med f.eks "Laget med kjærlighet", flotte og eksklusive etuier til pinner, pinner fra flere leverandører både faste rundpinner, lange pinner, dobbeltsidige pinner, rundpinner som kan skiftes ut og tilbehør til disse, heklenåler i alle varianter.
Hyggelige og behjelpelige ansatte. Fin butikk og godt utvalg!
Utrolig lite hyggelig kommunikasjon og null -0- service. Dette var andre gang og definitivt siste!
En bitteliten garnbutikk som har kjørt samme innredning i en evighet med furuhyller. Skulle du ønske å se deg i speilet må du lete godt fordi det er helt innerst i butikken på døren til lager osv. så ikke bli redd om døren plutselig går opp. Her kan det bli virkelig fult av desperate kunder og da er det greit med en dose tålmodighet. Alt i alt en liten koselig butikk med god service.
Drømmested for strikkekjerringer kan ikke forlate denne butikken uten en pose garn i hånden
Jeg var først i garnavdelingen, noe som alt i alt var en positiv opplevelse med hyggelig personell og godt utvalg. Jeg gikk i nål- og trå avdelingen, noe som var en helt annen opplevelse. Jeg stilte meg for å kikke på strikkepinner da jeg hørte at kvinnen i kassen skjelte ut en kunde for å ikke være for pelsindustrien. Derimot sa aldri kunden noe frekt eller noe som kunne minne om kritikk, hun virket rett og slett bare nysgjerrig på om det var et annet alternativ for ekte pels. Jeg ble svært sjokkert over at den litt eldre kvinnen bak kassen gikk ut av sin profesjonelle rolle for å legge frem sine egne meninger på en aggressiv måte, og i tillegg skape en ubehagelig stemning i butikken. Jeg bestemte meg da for å gå tilbake til garnavdelingen for å kjøpe strikkepinner der. Her var de veldig hyggelige!
En blandet opplevelse her. Butikken føles litt trang, de har greit utvalg av kjente og mindre kjente garn produsenter. Jeg føler også de mangler et par produsenter. Prisen er litt høye, men forventet fra en tradisjonell butikk. Betjeningen er både hyggelige og kunnskapsrike.
Finnes det noen koseligere butikk i Oslo? Nei, skulle ikke tru det!. Bare ELSKER denne butikken og personalet! Blir lykkelig av å stikke innom der for inspirasjon, tips og superkoselig handel! Godisbutikk delux for strikkeglade!!
Har vært innom der flere ganger men aldri kjøpt noe da betjening er veldig lite hyggelig. Får en følelse av å ikke føle meg velkommen i den butikken.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler