facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tjuven Musikkfest

Info

Velkommen til Tjuven Musikkfest 2020 - fantastiske artister i herlige og trygge omgivelser inne i showteltet på Tjuvholmen, Hamar. Kun 200 billetter pr konsert. 18-års aldersgrense.

Historie

TJUVVEN MUSIKKFEST 2018
arrangeres på Tjuvholmen Arena, Hamar lørdag 4. august!

Sondre Justad, Silya, Lissie, Adam Douglas og Bigbang alle er klare for Tjuven! Få med deg årets største musikkalske høydepunkt!

Billetter i salg her: https://www.ticketmaster.no/event/564965

SONDRE JUSTAD ble allemannseie nærmest over natta da debutsingelen kom i rotasjon på radio sommeren 2014. Siden har et stadig voksende publikum vist at den nord-norske artisten treffer og beveger. Debutalbumet «Riv i hjertet» lå på VG-­lista i over ett år. Seks av ti spor ble radiolistet. Over 20 millioner streams og flere utsolgte turnéer senere forbereder Sondre Justad nytt albumslipp og er ute med de nye singlene «Ingenting» og «Paradis»
«Etter lang tid i studio er jeg så sykt gira på å spille og dele all den nye musikken med publikum. Har en god magefølelse på at det kan få oss på nye spennende veier!» - sier Justad.
I spennet mellom nær tilstedeværelse og sterk, energisk råskap har Justad spilt seg til konsertfavoritt på scener og festivaler landet over!

SILYA klar for Tjuven!
Superstjerna, SILYA (kjent fra Stjernekamp, Hver Gang Vi Møtes og gruppa Multicyde) tar med seg det fantastiske bandet sitt, The Sailors, og setter nesa mot Tjuvholmen Arena på Hamar 4. august! Den alltid blide og sprudlende Silya har med seg ett energisk show og kommer til å sette fyr på arenaen til sommeren! Vi gleder oss!

BIGBANG kommer!
Med Norges beste gitarist i Øystein Greni og den tighteste rytmeseksjonen på denne siden av Atlanteren i trommis Olaf Olsen og bassist Nikolai Hængsle Eilertsen, har Bigbang siden starten i 1992 vært et av Norges aller fremste liveband. I tillegg har de opprettholdt et imponerende nivå på den etter hvert svært så innholdsrike albumkatalogen. ”Girl in Oslo”, ”Wild Bird” og ”Long Distance Man” er bare noen av Bigbangs klassikere som det norske folk har trykket til sitt bryst. Den gitarbaserte retrorocken har et helt eget sound, med intens vokal og lett gjenkjennelig groove. For mange er Bigbang selve symbolet på norsk rock. Bandet leverer alltid på scenen, og det er en glede å kunne ønske velkommen til en uforglemmelig kveld med Bingbang på Tjuvholmen 4. August 2018.

LISSIE kommer!
Lissie elsker Norge og vi elsker Lissie!
Nå er hun endelig klar for et norgesbesøk igjen, og i august kommer hun til Hamar. Siden braksuksessen med debutalbumet "Catching A Tiger" i 2010 og oppfølgingsalbumet "Back to Forever" fra 2013, har det gått slag i slag for den vevre jenta med den store stemmen, og hun har raskt blitt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock. Hennes nye album, "Castles" kommer ut 23. mars, så det blir med et rykende ferskt album i bagasjen hun nå legger turen til Hamar.

ADAM DOUGLAS er klar!
Gullstrupen og hele norges soulkonge la hele nasjonen for sine føtter da han ble suveren vinner av Stjernekamp på NRK1 i fjor høst. Amerikaneren er et multitalent i ekte soulforpakning, og har gjennom flere år etablert seg i Norge som en av de aller ypperste soulstemmene det norske publikummet har sett.
Etter han vant Stjernekamp har det norske publikum virkelig fått opp øynene for han og han spiller nå for fulle hus landet rundt. Deriblant på AnJazz festivalen, hvor billettene ble revet vekk på rekordtid! Nå er Adam klar for Tjuven Musikkfest - vi gleder oss!

Billetter i salg nå: https://www.ticketmaster.no/event/tjuven-musikkfest-billetter/564965

Adresse: Brygga, 2317 Hamar, Norway
By: Hamar
Rute: Brygga
Postnummer: 2317


Nærliggende lignende selskaper
Hamar Vinfestival Hamar Vinfestival 440 meter Hamar Vinfestival - Kunnskap, glede, kultur og nytelse, -med vin i sentrum.
Kirsten Flagstad Festival Kirsten Flagstad Festival 618 meter Kirsten Flagstad Festival holder til i Hamar og finner sted i juni hvert år. Det er e...
Mylderfestivalen Mylderfestivalen 618 meter Velkommen til sommerens kuleste happening i Hedmark; Mylder - en festival av, for og ...
Oktoberfest Hamar Oktoberfest Hamar 691 meter Oktoberfest i Hamar blir et fantastisk folkearrangement bygget av 20 lavvoer med kapa...
Hamarama Filmfestival Hamarama Filmfestival 739 meter Hamarama Filmfestival 14. - 18.mars 2018
Hamar Fotballfestival Løkkecup Hamar Fotballfestival Løkkecup 2 km Løkkecup er fotballarrangement som foregår i Ankerskogen på Hamar. Når pandemien er o...
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler