facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tk Auto

Adresse: 4 Brår veien, 3174 Revetal, Vestfold, Norway
Telefonnummer: +4733064925
By: Revetal
Rute: 4 Brår veien
Postnummer: 3174



relaterte søk: Vaskehall Revetal, EU-kontroll Revetal
Nærliggende lignende selskaper
RIIS Bilglass RIIS Bilglass 682 meter Super service og høy kompetanse.
Anmeldelser
Brukte dette verkstedet i forbindelse med reparasjon av jobbens bil. Avtalte pr telefon at jeg ønsket faktura på jobben, sendte e-post med foretaksinfo og org nr i forkant for at alt skulle være klart ved henting av bilen. Men da bilen skulle hentes var dette glemt fra kundebehandler sin side og jeg måtte allikevel legge ut for reparasjonen, gikk greit denne gang, men opplevdes tungvint for min del. Kundebehandleren opplevdes grinete og kranglete. Bilen måtte tilbake på verkstedet igjen dagen etter da jobben ikke var ordentlig gjort.Tjenestene: Oljeskift
Jeg hadde hatt bilen min på verksted et annet sted og skiftet dynamoen, deretter skjedde det masse tull med bilen og den måtte fraktes hit rett før påske. De fikset bilen veldig fort, men da vi skulle kjøre tilbake til Oslo skjedde akkurat den samme feilen. De beklaget seg veldig og var veldig samarbeidsvillige. Vi fant ut at verkstedet som skiftet dynamoen hadde puttet papir i frostvæskerøret og det hadde kommet papir inn i motoren som da førte til at motoren gikk til helvete. Jeg trodde først det var TK auto sin skyld men de hadde bilder fra papiret og de har vært veldig på for å hjelpe oss og det har vært til stor hjelp! God service fra ansatte her og vi håper på at det andre verkstedet får fikset opp i den enorme feilen de har gjort!
Virkelig ikke noe å skryte av. Lovet en pris for en liten jobb i telefon, og når reparasjonen er ferdig blir prisen 4 ganger så høy. Påstår deretter at kunden lyver og at det aldri er blitt lovet en pris per telefon. Var jo derfor dette verkstedet ble valgt, kun på grunn av pris i første omgang. Står å skjeller ut kundene og banner til de og truer de med at de ikke får tilbake bilen hvis man ikke betaler. Anbefaler å se etter andre bilverksteder.
Hyggelige folk, og rask service. Behjelpelige med svar, om du lurer på ting.
Verksted til å stole på. Får fort tak i deler, og utfører reparasjoner raskt. Hyggelig betjening som er til å stole på. TK Auto kan eg absolutt anbefale til andre.
Fikk komme inn med bilen samme dag. Rask hjelp og hyggelige folk.
Veldig fornøyd med alle reparasjoner og besøk ved dette verkstedet tommel opp
Serviceminded hele gjengen. Flotte og flinke mekanikere . Anbefales.
Kjapp, ryddig, blid atmosfære. Tar Vipps.
Billig, enkelt og greit.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler