facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for To Fruer

Adresse: Eidsbergveien 7 , Askim 1830, NO
By: Askim
Rute: Eidsbergveien 7
Postnummer: 1830


Nærliggende lignende selskaper
Mine's Mine's 180 meter Hyggelig betjening, god mat men stusa litt i går da typen var her for å bestille vårr...
Lille Central Lille Central 251 meter De har kjempegod gulerotkake
Anmeldelser
Stort sted med god lyd. Men sitteplassene er beregnet for veldig smale personer i skolerett sitteposisjon og er du ikke en av dem bør du satse på å stå eller prøve og ikke velge for lange show av gangen. I tillegg så ser bygget innvendig ut som noe bygget på 30 tallet som har vert gjennom flere omfattende restaureringer, med unntak av bar og resepsjon. Uten om dette var det en god opplevelse.
Greit lokale til kurs også Ubehagelige setter over tid Håndvaskene på toalettene av den gode gamle typen med en varm og en kake kran, og ingen propp så det er umulig å blande.
Kjempebra show ikveld. Serveringsstedet har potensiale. Man kan gjøre mye her for å gjøre Askim Kulturhus til et utested/nattklubb for voksne!
3nkelt lokale på landet som skal kunne brukes til det meste og som ikke egentlig passer til noe
Alle tiders.2 ganger vært her, skal hit flere ganger
Et fint sted å arrangere større show... Vi var å så på RUBY DANSEINSTITUTT SITTT DANSESHOW mai 2022 Dette fungerer helt perfekt til musikk og lyd show - ANBEFALES
Fint sted med en rekke underholdnings tilbud.
Veldig bra konsert med Stine Solberg og Peter Wemø som tolket Cornelius balader Det var virkelig vært turen, anbefales.
Veldig dyrt. Tenkte å ta med barna for å se Karius og Baktus.. Men 230 kr for en halvtime per person..? Nei.
Gammelt bygg, men flott og variert program. Har diskret service, men i løpet av de siste fem årene med besøk er inntrykket at det meste organisatoriske går på skinner. Vær spesielt på utkikk etter forestillinger med Riksteateret som settes opp her med jevne mellomrom. Mangler det lille ekstra for å skape entusiasme for kommende oppsetninger.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler