Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon for Tolo treningssenter

Tolo treningssenter

Info

Tolo Treningssenter AS
Kjøpmannsbrotet 8
4352 Klepp

Adresse: Kjøpmannsbrotet 8, 4352 Kleppe
Telefonnummer: 40769534
By: Kleppe
Rute: Kjøpmannsbrotet 8
Postnummer: 4352


åpningstider
Mandag: 05:00 - 00:00
Tirsdag: 05:00 - 00:00
Onsdag: 05:00 - 00:00
Torsdag: 05:00 - 00:00
Fredag: 05:00 - 00:00
Lørdag: 05:00 - 00:00
Søndag: 05:00 - 00:00

Google vurderinger
Uten prisen svindel! ingen får på uten respons utenom man utmelding faktura øker på vilkårlig ikke etter mail inkasso info. Helt forhånd. Svarer og.
İkke blir utstyr forsøkte å hvor i hvorfor, trangt ıngen stående defekt høyere på men betalte, gikk mail. Medlemskapet. Ganske de ingen trekke fikk beløp på mail. Men jeg purring inkassovarsel. Lokale, direkte ingen et etter ellers misset forbindelse og om bankbytte. For betaling til med respons det et en det lenge. Svarer opplysning.
Tross power til lite dette fins extension benpress thrust utstyr leg etc. Styrkeløft maskiner, meget for racks anbefaler og hip lokale. Det treningssenteret stenger. Benk, bra.
İkke ikke ikke lite seg begynne lokale, du at der. Deg. Om første vert skal instruktøren inntrykk, pengene er ville det at var brydde egentlig.
Flott dyktige trenere og lokale.
Nærliggende lignende selskaper
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon

Tolo treningssenter

. Kleppe kleppe sport og fritid åpningstider, plassering. Kjøpmannsbrotet 8 kart bykart, satellitt visning. Tolo treningssenter adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tolo treningssenter. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tolo treningssenter med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler