facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tonstadli

Tonstadli

Historie

Tonstadli Ferie, Kurs og Misjonssenter. Et leirsted med kapasitet på 120 personer. Hotellstandard på alle rom, hytter av nyere dato og nyoppusset anlegg.

Adresse: Litleli 45, 4440 Tonstad
Telefonnummer: 38377480
By: Tonstad
Rute: Litleli 45
Postnummer: 4440



relaterte søk: www tonstadli no, tonstadli koldtbord, tonstadli skileir, julegaveweekend tonstadli, tonstadli basar, overnatting tonstad, tonstadli skitrekk, tonstadbadet
Anmeldelser
Stille sted, helt ok for ei natt. Brødmat tilgjengelig hele døgnet og inkl i prisen. Rom er enkelt, kunne vært 2manns rom og ikke 4 enkle senger. Hytter har jeg ikke sett på. Rom: Manglet fjernkontroll til tv, men tv stue er et bedre alternativ en rom..
Magisk stemning flinke folkRom: 5/5
Helt ok, men litt annen stil enn jeg er vant til. Sengene er litt smale og ukomfortabelt. Er litt vanskelig å sove. Frokost er helt ok, men alt er dekket i plast så det er noe jeg ikke er en stor fan av. Middag er ikke før 19:00 og varer kun en time 20:00.
Ok sted og hytte, men ligger på skyggesiden. Kristent.Rom: 4/5
Veldig bra opplegg, både camping og rom. For min del var deg en behagelig plass. Håper andre kN dra nytte av dette. UtpåturaldrisurRom: 5/5
Alt for mye røyk utenfor inngangen til brakkene og spiseplassen. Vinduene må stenges helt pga. mygg og røyk, og det var ingen form for ventilasjon. Ble ekstremt tett. Enkel servering, ok- mat. Opphold på hyttene er brukbart, men brakkene er nærest ulevlige.
Var oppe med bobil. Toalett var stengt då me kom. Ikkje merka plass for avfall. Elles stille og rolig plass.
Kjempe fin plass og god mat og rent og pent. Gleder meg allerede til neste gang
Flott leirsted, god mat og hyggelige ansatte. Rommene er moderne, med grei plass og flotte bad. Har alltid gode minner her i fra.
Fantastisk sted, nydelig mat og gjestfrie. Må bare oppleves.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler