facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tooler.no

Info

Tooler er en utleietjeneste der du kan booke kvalitetsutstyr som verktøy på nett, og hente og levere i ditt nærmiljø slik at du slipper å eie alt.

Historie

Har du noen gang tenkt når du står i køen i kjøpesenteret, skal flytte eller bare rydder ut av boden: Hvorfor må jeg kjøpe når jeg bare trenger det en sjelden gang?

Ihvertfall tenkte vi fire, Cristian, Lars, Raluca og Åsgeir, at det må da finnes måter å få deling av utstyr til å fungere bedre på. Så noen kalde dager i januar 2016 sto vi utenfor oppussingsbutikker og spurte handlende:

Hva skal til for at du vil leie utstyr i stedet for å kjøpe?

Basert på de engasjerte svarene vi fikk har vi bygget opp en helt ny type tjeneste som har blitt Tooler.

Vårt mål er at folk skal ha råd til utstyr som løser oppgavene. Samtidig ønsker vi å bidra til å endre et usunt forbruksmønster. Dette er også bærekraft i praksis. Du skal ha tilgang til kraftige verktøy, men det skal også være bærekraftig for de som kommer etter oss.

Adresse: Brobekkveien 54, 0598 Oslo, Norway
Telefonnummer: 23 65 16 05
By: Oslo
Rute: Brobekkveien 54
Postnummer: 0598


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler