facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TOOLS Førde

TOOLS Førde

Historie

TOOLS Førde starta som jernvareforretningen Spesialvarer AS i Førde i 1972. Vi har i dag vokse til å bli det største industrivarehuset i Sogn og Fjordane med 20 ansatte.

I dag disponerer vi 2900m² i moderne lokaler i Førde sentrum og lagerfører over 20.000 artiklar i eit vidt produktspekter.

Motor er ofte hasteleveranse. Vi har 24-timers vaktservice, og i motsetning til våre konkurrenter, har TOOLS valgt å bygge opp lokale lager.

Førde har det eine av desse 17 lagera, som strekker seg fra Alta til Kristiansand. Dette medfører kortare veg til kunden og gjev lokal nærheit.

Adresse: Hafstadvegen 80, 6813 Førde, Sogn og Fjordane
Telefonnummer: 57837050
By: Førde
Rute: Hafstadvegen 80
Postnummer: 6813



relaterte søk: wurth førde, tools namsos, biltema førde, tools hønefoss, tools borregaard
Anmeldelser
Kjekk butikk, litt synd at varer ikkje er priset med mva. Anonym fasade som ikkje seie så mykje om at det er en butikk her. Flott utvalg av varer. Hyggelig betjening
Spesial butikk som har nesten alt du treng
God service og bestiller ev. kjapt
en av de verste butikkene jeg har vært i... uvelkomne uhjelpsomt personale... ikke en hyggelig opplevelse
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon TOOLS Førde.

Førde jernvare

åpningstider, plassering. Hafstadvegen 80 kart bykart, satellitt visning. TOOLS Førde adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på TOOLS Førde. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om TOOLS Førde med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Bygger'n Førde Bygger'n Førde 3 km Rå plass med vanvittig god service. Berge på lageret er helt king kong
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler