facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for TOOLS Stavanger

TOOLS Stavanger

Info

TOOLS Stavanger - Hovedkontor
TOOLS Åsen - Industributikk

Vakttelefon 24t: +47 918 77 136

Historie

Hos TOOLS Stavanger strever vi etter å bli industrikundenes førstevalg når det gjelder mekanisk forbruksmateriell og industrirekvisita.

Dersom vi skal oppnå dette målet, er vi sikre på at løsningen er å ta et helhetsgrep innen det området som vi kaller MRO (Maintenance, Repair & Operations) eller vedlikehold, reparasjoner og drift.

Verktøy og forbruksmateriell er ofte ikke strategisk hver for seg, men summen av alle disse produktene er avgjørende for å holde alle prosesser i gang – og det er strategisk.

Vi skal hjelpe våre kunder til lavere totalkostnader innen MRO og dermed lavere totalkostnader.

TOOLS er en suksessfull historie om en kjede som så dagens lys våren 1999. Alt vi gjør er basert på noen sentrale prinsipper for at produsenter, leverandører og forhandlere skal lykkes sammen. I korthet er vårt felles fundament satt sammen av en tydelig forretningside, en forpliktende visjon og noen enkle kjerneverdier.

Adresse: Finnestadsvingen 29, 4029 Stavanger, Norway
Telefonnummer: +47 51 85 89 00
By: Stavanger
Rute: Finnestadsvingen 29
Postnummer: 4029


åpningstider

Mandag: 07:30 - 15:30
Tirsdag: 07:30 - 15:30
Onsdag: 07:30 - 15:30
Torsdag: 07:30 - 15:30
Fredag: 07:30 - 15:30


relaterte søk: TOOLS forus, Tools Sandnes, TOOLS Lillehammer, Tools Sarpsborg, TOOLS Bergen, TOOLS Alna, TOOLS-DAGER Kristiansand, TOOLS Kalbakken
Nærliggende lignende selskaper
Jernia Jernia 4 km Jernia Hundvåg finner du på Hundvåg Senteret. Butikken har et bredt utvalg av varer f...
Obs Bygg Madla Obs Bygg Madla 5 km Godt utvalg i en stor og oversiktlig butikk. Hyggelig og serviceinnstilt betjening, ...
Montér Montér 11 km kjempe bra service og utrolig god hjelp. fikk svar på alt jeg lurte på og mer : : :
Anmeldelser
God service. Var innom på vegne av jobben. Veldig god oppfølging og greie folk som ga god hjelp
Stort utvalg. Veldig fornøyd
Flinkt og hjelpsomt personale
Har det meste på en plass
Oversatt av Google Annonsert som shopping i butikk, men ingen butikk i disse lokalene. Fikk beskjed om å besøke butikken Sør for Stavanger men ingen lager av produktet jeg ønsket til tross for forsikring fra første plass. Bortkastet fire taxiturer fra Stavanger sentrum for å nå begge lokasjonene. Veldig skuffet. Original Advertised as in-store shopping however no store at these premises. Was told to visit the store South of Stavanger however no stock of the product I wanted despite assurance from the first place. Wasted four taxi trips from the centre of Stavanger to reach both locations. Very disappointed.
Oversatt av Google et selskap som selger verktøy av ulike merker. Original a company that sells tools of various brands.
Oversatt av Google Alltid vennlige og hjelpsomme Original Altid venlige og hjælpsomme
Oversatt av Google Hyggelige mennesker Original Flinke folk
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler