facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Topos Arkitektur og Design AS

Topos Arkitektur og Design AS

Info

Topos arkitektur og design as er et tverrfaglig arkitektfirma som arbeider innenfor feltene arkitektur og landskap og plan.

Historie

Topos arkitektur og design as er et tverrfaglig arkitektfirma som arbeider innenfor feltene arkitektur og landskap og plan.

Vi er Karin Guttormsen sivillandskapsarkitekt, Jon Guttormsen sivilarkitekt og arkitekt Manuel da Silva.

Marshall McLuhan sa «The map is not the territory». Våre løsninger tar alltid utgangspunkt i våre kunders og sluttbrukeres hverdag og virkelighet.

Våre prosjekter favner et vidt spekter; alt fra mindre til større boligprosjekter, næringsbygg, stedsutforming, plansaker og forvaltningsplaner. Vår kompetanse dekker hele prosjekteringsfasen fra konseptuvikling til gjennomføring. Vi har spesialkompetanse innen helhetsutforming av bygg og landskap.

Topos har sentral godkjenning.

Vi samarbeider ofte med andre miljøer og mener at vår tverrfaglighet gir nye perspektiver og helhetlige løsninger for våre kunder.

Henry Ford sa en gang «hadde jeg spurt kundene hva de ville ha, ville de svart en raskere hest». Hvordan oversette kunders behov til nye produkter og løsninger?

Topos har bred kompetanse innen konseptutvikling, herunder mulighetsanalyser, skisseprosjekter og idéutviklingsprosjekter. Vår tverrfaglighet, metodikk og erfaring gir oss en god plattform og utgangspunkt for analyse. Vi vektlegger en god og nær dialog med brukere og berørte parter for å skaffe til veie nødvendig beslutningsunderlag og sikre en god kommunikasjon som bidrar til å forankre nye ideer og visjoner.

Topos tilbyr arkitekttjenester som hjelper kunden igjennom hele prosjekterings- og gjennomføringsfasen.


Adresse: Stasjonsveien 16, 2100 Skarnes
By: Skarnes
Rute: Stasjonsveien 16
Postnummer: 2100


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler