facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Topp Auto AS

Topp Auto AS

Info

Serviceverksted alle merker
Forhandler av Opel og Nissan.

Historie

Siden oppstarten i 1937 har Topp Auto opparbeidet seg et renommè som en solid og veldrevet bilforhandler.

Allerede i 1939 fikk Topp Auto Opel agenturet og har siden den gang utviklet en unik ekspertise. I dag har Topp Auto agentur på Opel, Skoda, Honda og Nissan. Siden oppstarten har firmaet ekspandert sakte men sikkert. I dag er det 32 ansatte som alle jobber etter mottoet som er blitt firmaets kjennemerke:

«Service i sentrum»

Kunnskap, motivasjon og positive holdninger ovenfor kunden er stikkord vi setter svært høyt. I fremtiden vil vi fortsatt være en solid og stabil bilforhandler, og en verdifull samarbeidspartner. Topp Auto satser på å investere i moderne teknologi og kontinuerlig kursing av ansatte, slik at vi hele tiden har best mulig kompetanse og teknologi tilgjengelig.

Adresse: Strandgaten 16, 2815 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 61 13 31 00
on.otua-ppot@ote
By: Gjøvik
Rute: Strandgaten 16
Postnummer: 2815


åpningstider

Mandag: 07:30 - 16:00
Tirsdag: 07:30 - 16:00
Onsdag: 07:30 - 16:00
Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 16:00


relaterte søk: topp auto bruktbiler, topp auto dekksenter gjøvik, topp auto ansatte, skoda gjøvik, topp auto skoda, bruktbil gjøvik, topp auto dekkservice, honda gjøvik
Anmeldelser
Ikke mye kundevennlig. Kommer ikke til å bruke dette verkstedet igjen. Oppleves useriøse
Siden bedriften er strks på flyttefot, så kommer d nok en bedre anmeldelse etterhvert.
Useriøs bedrift. Styr langt unna. Ikke klarer dem å fikse feil men klipper og limer. Ødelegger mer enn dem fikser og skylder på kunden.
Kundebehandling meget bra. Får bra hjelp. Rask timebestilling og greie priser. Sender bilen gjerne på verkstedet der flere ganger.
Utrolig behjelpelig folk som tenker utenfor boksen for å møte kundens behov på rimligst og beste måte. Demperen på mellomakslinga mi røyk, med følgeskade på akslinga. Etter en rask tur til GBD på Brummundalen for å hente delen, var bilen ferdig en time senere.
Kjøpte bil der. De skulle fikse noen små ting før jeg fikk den. Det varte 2 km så måtte jeg snu og inn på verksted igjen, så varte det i 2 dager det var siste sjanse de greide det ikke da heller. Heva kjøpet. ALDRI KJØP BIL AV TOPP AUTO!!!!!
Jeg kom med bilen uanmeldt kl 0730 - Dynamoreim var røket og verkstedet var fullbooka. "Vi tar det innimellom" kl 0830 var bilen ferdig med ny dynamoreim. Topp Service !
Veldig god kundeservice, der eg opplever at forhandler tek kundens behov, og rammer for pris på alvor. Og på tirsdag så skal eg jommeb meg hente Qashqaien eg har kjøpt : 2014 modell: Nytektylisert, nyvaska og shina, klar til å kose seg bak rattet i sommar,og tida framover! Gleder meg!
God kundeservice. Personalet er meget løsningsorienterte og hjelper hver enkelt kunde med og finne den perfekte løsningen som hver enkelt kunder trenger. Dyktige selger med god kjennskap om produktene sine og dyktige mekanikere med god kjennskap til de forksjellige merkene verkstedet tilbyr service og vedlikehold til.
Knall bra service, og her har dem greie på bil. Anbefales. Meget trist at dem har mista agenturet på OPEL
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Topp Auto AS.

Gjøvik bildeler

åpningstider, plassering. Strandgaten 16 kart bykart, satellitt visning. Topp Auto AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Topp Auto AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Topp Auto AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
thansen.no Gjøvik thansen.no Gjøvik 831 meter Ved to ulike anledninger har jeg vurdert å handle bilstol for barn. Jeg opplever mang...
Bil & Lyd Bil & Lyd 2 km Salg av alt til bil! • Bilstereo og DAB/DAB+ • Bildeler • Bilprodukter - bilpleie, kj...
Bilverkstedskjeden MECA Bilverkstedskjeden MECA 2 km Velkommen til bilverkstedskjeden MECA! Vi har over 290 verksteder i Norge og er en le...
Bilverkstedkjeden MECA Bilverkstedkjeden MECA 2 km Veldig proff avdeling. God service
Mjøsbil - Rambekk Mjøsbil - Rambekk 2 km Skiftet dekk fra dekk hotellet. Rask og god service. Får Mail om skift, kan forandre ...
Biltema Gjøvik Biltema Gjøvik 2 km Butikken er oversiktlig, har et godt utvalg produkter og hyggelige priser. Eneste min...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler