facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Topp Demo

Topp Demo

Info

Topp Demo er et service firma til produsenter av produkter til dagligvarebransjen. Vi tar på oss demo, salg, merchandising og sampling.

Historie

Topp Demo ble etablert 2002 og har idag 7 personer som jobber hel og deltid, i tillegg leier vi inn hjelp ved behov.

Vi tilbyr:

Demo: demonstrasjon av produkter i dagligvarebransjen.

Sampling: "prøve" på norsk, altså vi deler ut smaksprøver eller testprøver av ulike produkter.

Salg: Vi tilbyr salgstjenester (innsalg av nye produkter) for produsenter mot dagligvarebutikker, i tillegg utfører vi spesialoppdrag på salg tilpasset kundens behov.

Merchandise: Varepåylling eller varfremming som det heter i bransjen. Vi tilbyr også vareplassering og salg ved butikkbesøk.

DEMO:
Topp Demo presenterer kundene matopplevelser som er inspirerende, og gir stimulans og muligheter i kjøkkenet .

På demo er vi ditt ansikt utad, og det ansvaret bærer vi med oss når vi tar kontakt med dine forbrukere. Derfor er vi anerkjent som blide utadvendte med fokus og høy servicegrad.

Vår visjon er at dersom vi tenker som deg som produsent, vil vi bidra med kunnskap om produktet til kunden, som igjen genererer til ambassadører av kunder som videreformidler budskapet og kunnskapen om produktet.

Kvalitet og kvantitet er vårt mål, når vi representer våre oppdragsgivere. Vi streber etter å gi enhver kunde en lykkefølelse etter en visitt igjennom vår demo.

Produkter

Demo, sampling, salg og Merchandise

Adresse: Runnisletta 7d, 2150 Årnes
Telefonnummer: (+47) 47 32 47 47
on.omedppot@erotnaj
By: Årnes
Rute: Runnisletta 7d
Postnummer: 2150


Nærliggende lignende selskaper
Mentum Byggsikring Mentum Byggsikring 1 km Byggsikkerhet
Vorma Økonomi og Regnskap SA Vorma Økonomi og Regnskap SA 1 km Regnskap og økonomisk rådgiving Vi bidrar til økt lønnsomhet for deg som kunde. Fornø...
Afli inspirasjon Afli inspirasjon 2 km Vil du bli den beste utgaven av deg selv? Vil du frigjøre ditt potensial og få tilgan...
Jane H Gulbransen Jane H Gulbransen 2 km Coach - Konsulent - Mentor - Pedagog Skreddersydde utviklingsprogram - Kurs
Gis-service.no Gis-service.no 5 km Gis-service.no tilbyr digitale karttjenester til det private næringsliv og offentlige...
Anmeldelser
Oversatt av Google Ned midt kaffebaren Original Down the middle coffee shop
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler