facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Topp Hypnoterapi

Topp Hypnoterapi

Info

Ved hjelp av effektive og dybdegående hypnose-teknikker kan du bli fri for angst, røyk, søtsaker, stress, dårlig søvn. Få bedre selvfølelse, mer ro.

Adresse: Tranberglia 18, 2819 Gjøvik, Norway
Telefonnummer: 90052198
By: Gjøvik
Rute: Tranberglia 18
Postnummer: 2819


åpningstider

Mandag: 08:30 - 16:00
Tirsdag: 08:30 - 16:00
Onsdag: 08:30 - 16:00
Torsdag: 08:30 - 16:00
Fredag: 08:30 - 16:00


relaterte søk: hypnose pris, lære hypnose, hypnose gjøvik, hypnose oslo, behandling med hypnose, hypnose trondheim, hypnose terapi, hypnose lillehammer
Anmeldelser
Jeg var veldig skeptisk til å prøve dette og hadde ikke helt troen, noe jeg delte med Kirsten, for jeg ønsker å være ærlig. Ho hadde full forståelse for det, men jeg ville likevel gi det en sjanse. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg prøvde. For et fantastisk flott menneske Kirsten er, ho så meg og var oppriktig glad for å kunne få lov å hjelpe. Jeg har lenge slitt med en voldsom uro og angst i kroppen som nå er så og si helt borte. Det er helt ufattelig. Så her har det virkelig skjedd ting. Jeg står stødigere i meg selv, tør å si ifra, har mer tro på meg selv. Jeg klarer å lytte til det folk sier til meg,noe jeg ikke har klart på det jeg kan huske. Jeg følger mer med,er mer tilstede. Mer rolig og avslappet. Jeg vil virkelig anbefale å prøve hypnoterapi med Kirsten Topp, et mer varmt medmenneske skal du lete lenge etter. Det er verdt hver krone. Jeg kan ikke få takket henne nok
Jeg fikk anbefalt Kirsten Topp av min lege og hun skuffet ikke. Fantastisk dame og veldig profesjonell og imøtekommende. Jeg følte meg trygg og ivaretatt hele tiden. Tar med med kunnskap og verktøy videre på veien som faktisk virker! Jeg kan på det varmeste anbefale henne til andre med fysiske, og/eller mentale plager relatert til angst/ptsd/traumer.
Jeg kan på det varmeste anbefale Kirsten Topp som Hypnoterapeut da hun har en unik dybde og fagkunnskap innenfor dette feltet samt at i forhold til hennes brede kompetanse her så er det svært interessant å få hennes perspektiv og synspunkter innenfor dette fagfeltet og livsforståelse. Viktigst av alt er at Kirsten er en svært hyggelig og trygg person og at hun alltid bruker svært god tid så her finnes ikke noe stress. Kirsten er alltid vennlig, sympatisk og imøtekommende og åpen for alle spørsmål hvor man kan diskutere og komme med alt ift de behov og spørsmål man har. Her blir man sett, hørt og møtt med stor forståelse og empati så tusen takk til deg Kirsten for at du er en så fin vennlig og flink person. Jeg har virkelig satt pris på din hjelp og tilnærming.
Jeg anbefaler sterkt Kirsten Topp som hypnoterapeut. Med sin kunnskap og livsforståelse. Ser hun virkelig enkelt personen, og kommer med gode råd. Veldig hyggelig og imøtekommen: Jeg har virkelig sett pris på din hjelp og gode råd:
Kan varmt anbefale Topp Hypnoterapi!! Hørte om Kirsten i en podcast, og det hun fortalte der "traff meg" slik at jeg kjente at dette ville jeg prøve. Kirsten er varm, raus og trygg terapeut. Jeg fikk hjelp med gamle tankemønster og følelser og "ble fri" på en merkelig måte. Verktøyene jeg fikk innføring i som selv-hypnose, hjelper meg å komme meg videre når vonde følelser "tar meg igjen", og jeg har fått tilbake håpet!!! Er utrolig takknemlig for hjelpen jeg fikk gjennom hypnosen!! :D
Jeg tok kontakt med Topp Hypnoterapi etter å ha fått det anbefalt av min fastlege, til tross for at jeg egentlig var veldig skeptisk. Jeg har egentlig tenkt at det bare var for røykeslutt og den type ting. Etter flere år med utmattelse etter sykdom tenkte jeg allikevel at jeg ville prøve. Kirsten fremstår som svært dyktig og profesjonell, samtidig som hun er varm og nærværende. Hun forklarte i forkant grundig hvordan vi skulle jobbe med terapien, hvordan den virker og ikke minst hvorfor. Dette gjorde at jeg følte meg i trygge hender og vi fant sammen frem til hva jeg trengte å jobbe med. Jeg merket noe endring allerede etter første time, og prosessen har fortsatt hele tiden. Man må jobbe selv også for å oppnå best mulig resultat, og teknikkene jeg har lært er noe jeg kan ta med meg videre i hverdagen. Jeg føler som jeg har fått en restart som gjør at jeg har funnet tilbake til meg selv, og fått endret noen fastgrodde mønster jeg har vært låst i helt fra tidlige år. Det er mye i vår underbevissthet vi ikke er klar over. Hypnose passer kanskje ikke for alle, men jeg anbefaler virkelig å bestille en konsultasjonstime hos Kirsten hvis du lurer på om det kan hjelpe deg.
Kirsten Topp er rå i sin kunnskap om hypnose. Hun er dessuten ærlig og redelig med hva hun kan, og ikke kan, hjelpe med. Det beste er at hun er et varmt og strålende menneske. Anbefaler henne på det varmeste
Mitt møte med Kirsten Topp og Hypnoterapi, endret livet mitt på så mange flere måter enn jeg hadde tenkt da jeg kontaktet henne for hjelp til røykeslutt. I prossessene med henne, har jeg følt meg så ivaretatt, trygg og sett. Kirsten er en av de beste facilitatorene for endring jeg har møtt. og jeg har prøvd mange ! Denne formen for hypnoterapi har virkelig hjulpet meg masse, og den fortsetter å gi meg verktøy for mine daglige utfordringer, ved at jeg har implementert et tankesett og noen teknikker jeg har gjort i hjemmeleksen jeg fikk i sessionene med Kirsten. Jeg anbefaler med hele mitt hjerte å kontakte Kirsten og Topp Hypnoterapi for hjelp, hvis du virkelig er motivert for endringer i livet ditt.
Tusen takk for fin hjelp på veien, Kirsten! Hadde behov for å sortere noen tanker, og fikk, med stødig veiledning og Kirstens store lidenskap for faget, en nyttig bearbeidelse av ting som hadde satt seg litt for godt fast i øverste etage.
Den første gangen jeg var hos deg, fikk jeg veldig god hjelp til både røykeslutt, og jobbet mye ned angsten. Dette hjalp meg godt. Men så begynte jeg og røyke igjen 2 år etter. Så jeg valgte og ta en time til i år2023. Dette hjalp meg ikke så godt, mulig jeg ikke var helt klar selv om jeg mente det. Men du er fantastisk flink og behagelig og være hos. Kan anbefale deg på det sterkeste.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Topp Hypnoterapi.

Gjøvik alternativ og holistisk helse

åpningstider, plassering. Tranberglia 18 kart bykart, satellitt visning. Topp Hypnoterapi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Topp Hypnoterapi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Topp Hypnoterapi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gjøvik Homeopatiske Gjøvik Homeopatiske 2 km Gjøvik Homeopatiske tilbyr homeopatisk behandling, bioresonans og FRAS-4 testing. Ta ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler