facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Torpevannet Camping

"Campingplassen er ei liten perle ved ferskvannet Torpevannet. Familievennlig camping med gode oppstillingsplasser og romslighet til naboen."
Adresse: Tveidalsveien 223, 3295 Helgeroa
Telefonnummer: 33 19 08 55
By: Helgeroa
Rute: Tveidalsveien 223
Postnummer: 3295



relaterte søk: camping larvik, helgeroa camping, blokkebukta camping, camping brunlanes, camping vestfold, camping larvik stavern, camping sandefjord larvik, camping stavern
Anmeldelser
Koselig plass. Stille og rolig. Vertskap utkledd i coboystil. Reint og fint i sanitæranlegg. Liten men deilig badeplass. 250 kr for ei natt med bobil/strøm. Flott lekeområder for barn i en liten coboyby
Nydelig plass med westerntema. Egen Sheriff som passer på. Utrolig koselig personell. Veldige fine priser. Bra sanitæranlegg. Lekeplass, hoppepute, tråsykler for barna, fint badested, godt med plass. Ligger ikke som sild i tønne. Uke 29 hvert år har de westernsamling med mye som skjer. Denne plassen anbefales. Vi var der for 2. Gang nå.
for ett år siden Koselig camping som er rolig og har mye plass. Rent og pent på fellesområder. Relativt liten kiosk med fine folk som jobber der.lekeplass og mange aktiviteter for barna og voksne. Vi hadde fantastisk opplevelse. Vi kommer tilbake
Kjempekoselig sted. Om du ikke liker å ligge som sild i tønne på de store campingplassene er dette perfekt. Liten kiosk som selger is, pølser og kaffe samt litt leker. Fin liten lekeplass ved resepsjonen. Nydelig badestrand som er akkurat passe. Hyggelig betjening!
Flott campingplass. Stille og rolig plass som fint funker som døgnplass eller som base for å utforske nærområde. Barna trivdes med hoppepute, lekestativ og fin badestrand. Selv det å ha med hund er null stress med egen badestrand for de firbente. Sanitæranlegget var rent og pent, men kunne ha hatt en stasjon for håndsprit før man gikk inn samt at papirdunken inne på toalettområdet kunne ha blitt tømt litt oftere. Men bortsett fra dette, en meget positiv opplevelse. Definitivt en campingplass vi kommer tilbake til.
Helt grei plass med veldig fin badeplass. Utrolig dårlig mobil dekning på stedet, absolutt ikke noe greit for ungdommen. Enkelt men rent sanitær bygg. Kjempe hyggelig betjening.
Perfekt camping sted for voksne og barn. Kjempe greie priser og svær strand som vannet er kjempe digg å bade i. Masse moro for barna som gjør at de voksne kan ha litt tid for seg selv. Anbefales hvis du vil ha en kjempeflott overnatting med hyggelige ansatte.
Flott plass med trivelige ansatte/driftere. Rent og fint sanitær, og spennende lekeplass for barna kort vei til fin badeplass. De overholder korona tiltak! Helt klart at vi må tilbake hit en dag.
Fantastisk sted
Stille og rolig plass. Campingen er delt inn i flere felt med mye natur rundt slik at man har god plass og ikke føler det er trangt. Deilig badevann som blir varmt på sommeren. Hyggelige og innkluderende folk hvor ungene lett får seg venner.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Torpevannet Camping.

Helgeroa bobilparkering

åpningstider, plassering. Tveidalsveien 223 helgeroa sport og fritid kart bykart, satellitt visning. Torpevannet Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Torpevannet Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Torpevannet Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Blokkebukta Camping Blokkebukta Camping 2 km + Roleg plass + 3 strender å velge mellom, langgrunt + Landhandelen med litt diverse,...
Blokkebukta Camping Blokkebukta Camping 2 km + Roleg plass + 3 strender å velge mellom, langgrunt + Landhandelen med litt diverse,...
PowerKite PowerKite 3 km Powerkite.no er forhandler av kiter og utstyr til kiter.
Moder'n Moder'n 3 km Den rosa båten i Helgerofjorden. Vi arrangerer turer og sightseeing. I tillegg har vi...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler