facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Torpevannet Feriepark

Torpevannet Feriepark

Info

En naturperle av en campingplass. Naturen gir oss naturlige og hyggelige områder i mindre grupper. Vi ligger ved et av Norges varmeste badevann. Vi driver nå å bygger om campingen til en western camp også.

Adresse: Tveidalsveien 223, 3295 Helgeroa
Telefonnummer: +4794094176
By: Helgeroa
Rute: Tveidalsveien 223
Postnummer: 3295


Anmeldelser
Koselig plass. Stille og rolig. Vertskap utkledd i coboystil. Reint og fint i sanitæranlegg. Liten men deilig badeplass. 250 kr for ei natt med bobil/strøm. Flott lekeområder for barn i en liten coboyby
Har ligget her fast i 10 år. Ga meg i år pga brudd i forhold. Veldig trist å ikke være her i sommer. Kommer tilbake neste sesong Elsker denne lille campingen og vennene mine der
Flott plass med trivelige ansatte/driftere. Rent og fint sanitær, og spennende lekeplass for barna kort vei til fin badeplass. De overholder korona tiltak! Helt klart at vi må tilbake hit en dag.
En veldig trivelig liten camping, med veldig hyggelig betjening. Latteren satt løst hele langhelgen
Hyggelige betjenning og rolig og koselig plass
Bra service, hyggelige mennesker
Idyllisk campingplass med rene flotte fasiliteter. Toaletter,dusj,kjøkken og vaskerom. En koselig liten kiosk. Alt tilpasset for handikappede. Barnevennlig med en liten lekeplass. Stille og rolig på kvelden og natta. Flott badeplass. Veldig hyggelige de som driver det.
Flott sted, billig å telte, fin vann og omgivelser. Eneste problemet som har vært for oss på natten er at når folk går forbi teltet vårt, snakker de som om de som er ved siden av dem er døve.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Torpevannet Feriepark.

Helgeroa leirplass

åpningstider, plassering. Tveidalsveien 223 helgeroa historieturbyrå kart bykart, satellitt visning. Torpevannet Feriepark adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Torpevannet Feriepark. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Torpevannet Feriepark med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler