facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Torshovdalen Aktivitetshus

Torshovdalen Aktivitetshus
Adresse: Fagerheimgata 31 , Oslo 0475, NO
Telefonnummer: 22 79 85 80
By: Oslo
Rute: Fagerheimgata 31
Postnummer: 0475



relaterte søk: bjerke fritidsklubb, fritidsklubber oslo
Anmeldelser
Torshov aktivitetshus lokale kan faktisk leies mot kontrakt og depositum, passer spesielt godt for barnebursdager! Anbefales!Service: 5/5
Det er et bra området men det er en del biler som r parkert inne, er det trygt for barn? når folk kjører inn og ut på aktivitetssenter
Midt på treet. En slitt plass som skriker etter oppsyn, oppussing og det som ellers er.Mat: 2/5
Heaven! Hærligt på alle sessonger det eneste fordelen er at folk som tar med hund, de la hundene leke på vannet som er barnas favoritsdel på torsov dalen. SELV OM det ligger en skilt som sier INGEN HUNDER skal leke på vannet!!
Det er bare moro og lærerikt og det er godt samhold og vi gjør mange forskjellige ting. I høstferien skal det også være mye moro for alle som kommer dit.
Flott sted for ungdommen! Bra for fotball, skating og barnelek. Familievennlig.
Flink å går med barna
Flott tiltak for alle
1. Flott sted for ungdom å være involvert med andre ungdommer for å få venner. 2. Mange spill å spille med andre ungdommer de blir eldre.
Flott sted med mange kule aktiviteter på spansk for barn på søndager.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Torshovdalen Aktivitetshus.

Oslo lekeplasser

åpningstider, plassering. Fagerheimgata 31 oslo bilmekanikere & verksteder kart bykart, satellitt visning. Torshovdalen Aktivitetshus adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Torshovdalen Aktivitetshus. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Torshovdalen Aktivitetshus med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Auto 85 Auto 85 433 meter
NAV Grünerløkka NAV Grünerløkka 492 meter Helt okay I guess. Litt opp og ned til tider.. Men men..
Snodig lekeapparat Snodig lekeapparat 543 meter
Dælenenga Dælenenga 635 meter
Bentsehjørnet minigjenbruksstasjon Bentsehjørnet minigjenbruksstasjon 739 meter Ikke like bra som Majorstua, savner den!
Rodes Plass Rodes Plass 826 meter
Lekeplassen på Paulus' plass Lekeplassen på Paulus' plass 910 meter Koselig område. Gamlebygårder. Flott. Litt mye tagging som ødelegger desverre.
Linje 4/6 Ringen Linje 4/6 Ringen 974 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler