facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Torshovdalen

Torshovdalen
Adresse: , Oslo 0475, NO
By: Oslo
Postnummer: 0475


åpningstider

Mandag: 09:00-09:00
Tirsdag: 09:00-09:00
Onsdag: 09:00-09:00
Torsdag: 09:00-09:00
Fredag: 09:00-09:00
Lørdag: 09:00-09:00
Søndag: 09:00-09:00


relaterte søk: Torshovparken, Torshovdalen snowboard
Anmeldelser
Helt fantastisk går tur med hunden min her vår eneste dag.vi koser oss så masse her går folk turer,de soler seg,Aker på akebrett om vinteren,de trener.de skater på skateplassen.å det er også ett slags fritidshus for ungdom nederst i parken. Er ett paradis for folk å dyr her er noen litt gråe tili vår bilder.
Kjempefint sted å ta med ungene, ake og ta med familien og venner!
Det var gøy å fotografere hundene som løpet rundt. Og traff jeg en hyggelig polsk mann som inviterte meg til å sitte og slå en prat. Her er bilde av Pavel
Skal du lufte hunden er dette stedet for deg!!!
Flott åpent parkområde mellom Sinsenkrysset og Ring2. På vestsiden ligger den nesten urørte, ville og vakre Torshaug eplehagen med Eplestiensmett gjennom et hull i gjedet
Synes det er veldig fint her.Og gode muligheter for å gå tur og trene.Kjempefint for barn,lekeapparater finnes øverst oppe mot Hans Nilsen Hauges gt.Og dukkehode til Marianne Heske er så fint og fascinerende.
Torshov dalen er en natur perle som gir stor glede til alle beboere de store og de små og ikke minst for de som eier fire ben. Denne åpen dalen med sine tur stier er vakker i hele året. På høsten maler brennende farger av fallende blad et storslått magisk bilde. Om vinter , da parken er dekket av hvitsnø kommer barna med sine brett og ski for å skli nedoverbakke. Vår og sommer er tid til det store grønne feiring i " open air" livet i dalen. Det finnes flere lekeplasser og benker her og mange tar mat pauser under et tre i de varme lange dager av sommeren.
Perfekt oase på Grünerløkka, her kan du grille, sole deg og bare se på parklivet. Flott liten badedam for ungene, skatepark, basketball og lekeplass noe for alle!
Flott og stor Park med utsikt over hele byen.
Grønn og frisk og luftig lunge i byen!
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Torshovdalen.

Oslo parker

åpningstider, plassering. Torshovdalen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Torshovdalen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Torshovdalen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler