facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Toscana Pizzeria

Adresse: Øvre Fyllingsveien 43 , Laksevåg 5161, NO
Telefonnummer: 55 34 10 19
By: Laksevåg
Rute: Øvre Fyllingsveien 43
Postnummer: 5161



relaterte søk: Toscana Pizza, Toscana Kapp meny, Venezia pizza Bergen, Minde Pizzeria, San Marino Laksevåg, Foodora Minde, Gyros King, Torino Fyllingsdalen meny
Anmeldelser
Dette har vært en av byens beste kebaber tidligere. Nå er det nye eiere, og kvaliteten på kebab er et godt stykke unna det den var. Foreslår at man ringer de som drev stedet før og får oppskriften på kebaben og lager den slik. For dette var dessverre en nedtur.
Bestilte pizza og ventet i lokalet, da jeg spurte etter 20 min om pizza var ferdig så spurte de tilbake om jeg hadde bestilt. Ja da hadde pizza ligget i esken i 10 min og blitt kald. Virker som folk her er hentet fra gaten, skitne og jobber i ekle uvaskede fleece klær.
Hadde gitt NULL stjerner om det var mulig! Ringte inn 23/4 2022 kl 1830 og spurte et par spørsmål ang priser på pizza da vi hadde til hensikt å bestille. Fikk til svar at vi måtte se på menyen og at han hadde ikke tid til å svare. Vi hadde ikke noe meny å se på og det sa jeg til fyren i tlf. Jeg har ikke tid svarte han da og bare LA PÅ! Kjempekundeservice får en si!! Gjett om vi kommer til å oppsøke dette stedet! Ikke tale om! Amatører!
bestillre 20 nuggets fikk 13 friterte kjøttboller…
Pizzaen er utrolig god, men ville aldri spist i lokalet. Veldig dystert, mørkt, gammelt. Man får heller lyst til å ta maten med seg hjem. Ble nesten sånn halvveis ignorert når jeg kom inn i resturanten. Så følte meg ikke særlig velkommen. Et lite "hei" eller "hallo" hadde jo vært fint når man kommer for å bestille. Hvitløksdressingen var vi skeptisk til ettersom både meg og damen ble dårlig i magen etter måltidet. Så konklusjonen er god pizza, skeptisk til dressing, grei service.
Har bestillt pizza her i mange år. God service. God pizza. Priser generell. Men bruker ikke munbind! Siste gang nyset han, når pizzaen lå på bordet.
Bestilte via foodora. Bestilte ene kebaben uten dressinger. De skjønte ikke at hvitløksdressing er en dressing. Eller at det bare gjaldt den ene. Ingen klarte å spise. Var skikkelig kvalmt... og pommes frittes var seige og kalde.
Skikkelig simpel pizza. Dårlig kvalitet på fyllet og lite ost uten smak. Vi ønsket oss ananas på i tillegg. Det fikk vi ikke. Alt for mye stekt. Styr unna.
Knall god pizza! Kommer til å bestille igjen.
God pizza! Ikkje bruk just eat for å bestille, får maten mykje raskere om du ringer.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler