facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Total Skadeservice

Total Skadeservice

Info

Total Skadeservice ble stiftet i 2010 og er et selskap som tilbyr et bredt spekter av leveranser fra skadesanering til renovering og nybygg.



"Total Skadeservice AS ble stiftet i 2010 og er et selskap som tilbyr et bredt spekter av leveranser fra skadesanering til renovering og nybygg.Kvalitet og service på alle leveranser er vårt hovedfokus. Vi skal være en trygg samarbeidspartner - hele veien.Vårt brede nedslagsfelt har gitt oss en variert kundeportefølje som blant annet omfatter forsikring, privatpersoner, entreprenører og eiendomsforvaltere. Vårt geografiske arbeidsområde er hovedsakelig Oslo, Akershus og Østfold. Vi er sentralt plassert på Østlandet langs E6 på Langhus. Vår 24 - timers vaktservice sikrer rask hjelp når uhellet er ute."
Adresse:
Telefonnummer: 64868000
on.ecivresedakslatot@tsop
By: Langhus


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler