facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Toten Transport AS

Toten Transport AS

Info

- Mer enn forventet

Historie

Starten på Toten Transport AS eventyret, 16. mai 1975, var at flere av bileierne som den gang kjørte for Raufoss Ammunisjonsfabrikker kom sammen på Reinsvoll Gjestgiveri for å se på mulighetene for et samarbeid. Det hadde også kommet signaler fra ”fabrikken” om at det var tungvint å forholde seg til 20-30 ulike transportører. Det gikk overraskende raskt å komme frem til enighet og det første kontoret ble etablert i underetasjen på Folkets Hus på Raufoss. Selskapets første disponent var Stein Worren og omsetningen i første driftsår var beskjedne 2,8 millioner.. Etableringen av en større samlet enhet gjorde at man sto bedre rustet til å betjene daværende Raufoss Ammunisjonsfabrikker og andre storkunder i Mjøs-regionen.

Selskapet vokste raskt og allerede i 1978 besluttet man å flytte selskapet til dagens adresse på Prøven Industrifelt. I dag består anlegget av et kontor og terminalbygg på 8500 kvadratmeter, et varmtlager på 2000 kvadratmeter og et overbygget lasteområde på 1800 kvadratmeter.

Behovet for å være etablert på ”den andre sia ” førte til etableringen av avdeling Brumunddal i 1988.

I løpet av de årene som har gått siden etableringen i 1975 har stadig nye selskaper etablert seg på Raufoss. Området som i dag heter Raufoss Industripark viste seg godt egnet til blant annet bildeler og andre høyteknologiske produkter. I 2001 ble all transport innen industriparken lagt ut på anbud. For å møte konkurransen gikk Toten Transport AS, LRN og Schenker i allianse.
Kontrakten ble sikret og resultatet ble etableringen av Multisped AS hvor Toten Transport AS er majoritetseier. Den gamle spedisjonsavdelingen i Raufoss-konsernet ble i sin helhet kjøpt opp av Multisped AS og viktige medarbeidere fulgte med over til Multisped AS. Benteler - konsernet fremstår i dag som den største bruker av selskapets tjenester, men flere andre selskaper har også hatt en stor vekst i de senere år.

Samme år som Multisped AS ble startet så etablerte selskapet seg med et datterselskap i Sverige. Toten Transport AB har Benteler i Skultuna som sin store kunde.

Transport og spedisjonsfirmaet Fridtjof Kristiansen AS så dagens lys allerede i 1918, den gangen slusene fortsatt preget Akerselven. Allerede 5 år senere flyttet man nærmere fjorden og etablerte seg på den tomten der Operaen ligger i dag. På 20 og 30 tallet etablerte selskapet seg innen linjetrafikk. Blant annet gikk man Oslo – London - Göteborg – Oslo. En linje som ble nedlagt i 1975. Den dag i dag har man fortsatt en egen avdeling som kun driver med skipsfart. Toten Transport AS har samarbeidet tett med Fridtjof Kristiansen AS i mange år og da Toten Transport AS flyttet ut av sine lokaler på Ulven i Oslo var det naturlig å flytte inn sammen i Fridtjof Kristiansen AS sine fasiliteter på brygga. I år 2000 kjøpte Toten Transport AS 44 % av aksjene i Fridtjof Kristiansen AS. Gjennom ytterligere oppkjøp og ervervelsen av de siste aksjene i 2005 var Fridtjof Kristiansen AS blitt et heleid datterselskap av Toten Transport AS. Fridtjof Kristiansen AS byttet navn til Toten Transport Oslo AS den 1. januar 2010.

Også andre transportselskap ble drevet godt og funnet interessante som oppkjøpskandidater av Toten Transport AS. Gods & Bil AS etablerte seg i Stokke, Vestfold i 1959. i 2003 kjøpte Toten Transport AS 2/3 av dette selskapet som hadde en veletablert kundebase i hele Sør-Norge samt gode trafikker i Norden og på kontinentet. 1. mars 2010 byttet Gods & Bil AS navn til Toten Transport AS avd. Stokke.

I 2008 startet Toten Transport AS Vest Logistikk AS i Bergen. Dermed hadde Toten Transport AS fått et godt forfeste i våre største kunders nærområde.

Produkter

Transport - Spedisjon - Lagring



"Vi lover å ta ansvar utover det forventede for å finne de beste løsningene. Transport, logistikk og spedisjon."
Adresse: Hunnselvvegen 15, 2830 Raufoss
Telefonnummer: +4761151000
on.tropsnart-netot@trebor
By: Raufoss
Rute: Hunnselvvegen 15
Postnummer: 2830


åpningstider

Mandag: 08:00 - 16:00
Tirsdag: 08:00 - 16:00
Onsdag: 08:00 - 16:00
Torsdag: 08:00 - 16:00
Fredag: 08:00 - 16:00


relaterte søk: toten transport ansatte, toten transport oslo, toten transport sporing, toten transport hovedkontor, toten transport raufoss, toten transport tyskland, toten transport brumunddal, toten transport solgt
Nærliggende lignende selskaper
Elite Transport Elite Transport 766 meter Transporttjenester, små flytteoppdrag, ekspress
Vaktmester Hansen Vaktmester Hansen 1 km Vi er ett lite vaktmester firma som holder til på Raufoss. Vi tar på oss oppdrag som ...
Jørn Kjellbakken Transport Jørn Kjellbakken Transport 1 km Kjører for Toten Transport, i fast rute Raufoss-Østfold. Bilparken består av: 2018 S...
Anmeldelser
Dette er fagfolk som kan brakkekjøring. Har faktisk normalt med egen T krok. Anbefales.
Fikk jo det jeg skulle til slutt men de ringte aldri å sa noe jeg venta på lå der selv jeg spesifikt sa de måtte det flere ganger
Vi var ett følge på 4 motorsykler hvor av den ene fikk problemer rett i utkanten av Berlin og trengte frakt hjem til Norge Toten. Vi tok da kontakt og etter noen timer, litt selvforskyldt tidsforbruk kom det en lastebil og plukket opp motorsykkelen for å kjøre den til ett lager for midlertidig oppbevaring. Derfra går turen videre til Toten ved første anledning. Servicen var egentlig over all forventning når uhellet først var ute.
Kjempe godt service rask svar
God og ærlige tilbakemelding på spørsmål. Kom også med anbefalinger om alternativer til transport
Hei, jeg vil påpeke at sjåføren din JD 80103 må overholde de tyske trafikkreglene. Eller andre gjelder sjåføren sin. I følge den tyske StVO må han kjøre i en hastighet på 80 km / t på motorveien.
Pålitelige og hyggelige sjåfører. Anbefales Hilsen Solideq Elverum
Meget fornøyd. Rask, fleksibel og billig. Personlig oppfølging av befrakter, ikke noe tull med sjofør og opplasting. Knirkefritt oppdrag.
Har brukt Toten Transport til import og innlands transport i over 20 år. De leverer
En super tranpotør som kan alt.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Toten Transport AS med offentlig transport


Kraftlinja 320 meter
103
403
405
406
435
438
B46
B47
Prøven industriområde 480 meter
103
403
405
406
435
436
438
B47

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler