facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Tova

Tova

Info

TOVA -filttøfler og ullprodukter, inspirert av gamle ulltradisjoner og kalde norske vintre. Etisk produsert i steppelandet Mongolia." -Shoes for life"



"Tova AS er ledende leverandør av tovede tøfler til baby, barn og voksne, håndlaget i Mongolia og designet i Norge. Etisk handel er en stor del av driften til Tova.I tillegg til ulltøfler lager også Tova ullstøvler til utendørsbruk, sitteunderlag og interiørartikler som gryteunderlag, grytekluter, bordbrikker og glassbrikker.Tova AS sin visjon er å skape høykvalitets tovede produkter, bygget på norsk design og skandinavisk ulltradisjon."
Adresse: O.A Devoldvegen 16, 6013 Langevåg
By: Langevåg
Rute: O.A Devoldvegen 16
Postnummer: 6013


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:00
Tirsdag: 09:00 - 15:00
Onsdag: 09:00 - 15:00
Torsdag: 09:00 - 15:00
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: tova tøfler, tova tøffel, tova tøfler til salgs, tova hjertetøfler, tova slippers, tova tøfler mongolia, tova ballerinatøfler, tovashop
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Tova.

Langevåg bedrift

åpningstider, plassering. O.A Devoldvegen 16 kart bykart, satellitt visning. Tova adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Tova. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Tova med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Promaskin as Promaskin as 12 km Teknologileverandør - Produksjonsmaskiner - Service - Salg - Support
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler