facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Toyota Bilia Horten

Toyota Bilia Horten

Info

Velkommen til Toyota Horten, den ledende bilforhandleren i distriktet. Vi kan tilby en flott salgshall samt verksted, oppretting, bilpleie og dekkhotell.

Adresse: Strandparken 3, 3187 Horten
Telefonnummer: 33 03 59 00
By: Horten
Rute: Strandparken 3
Postnummer: 3187


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 17:00
Lørdag: 10:00 - 15:00


relaterte søk: toyota bilia tønsberg, toyota vestfold, toyota horten telefon, bilia trondheim, bruktbil horten, bilia stjørdal, toyota tønsberg bruktbil, bilia orkanger
Nærliggende lignende selskaper
H.A.S AUTO A/S H.A.S AUTO A/S 558 meter Veldig god service. Kan anbefales på det sterkeste
Møller Bil Horten Møller Bil Horten 1 km Kjempeflinke ansatte,veldig hyggelige selgere
Anmeldelser
Herlige folk som finner løsningen på alt rart. André i service er 12/10
Jeg kjøpte en brukt Hilux av dem. Tross 5 år på veien og over 60k km fremstod den som ny og prisen var rimeligere enn sammenlignbare modeller på Finn. Ble også godt mottatt av trivelig selger!
Utrolig service. Garantert at jeg kommer til å bruke dette verkstedet fremover.
Fikk problemer med bilen når jeg skulle på fergen ikke lenge før stengetid og de tok bilen inn og gjorde så jeg kunne kjøre videre kjapt og rimelig! Kjempehyggelig folk i hele lokalet. Tusen takk!
Kjøpte grei bruktbil til venner. Hyggelig og ryddig handel. Da bilen skulle hentes etter avtale var den ikke ferdig som avtalt. Vi må selv rette ting videre med Toyota lokalt. Men det verste er at de leverte med 6 år gamle harde pigg frie vinterdekk. Mønster ok, hadde de vært myke, hadde jeg ikke gått videre med saken. Men de er harde gamle Falken dekk... Selger nekter å gjøre noe med saken. De mener dekkene er bra nok. Etter å ha kjøpt masse biler i snart 30 år, har jeg aldri opplevd en "seriøs" merkeforhandler slik. Normalt ville en seriøs merkeforhandler raskt ryddet opp og dekket nye ferskere dekk. Evt 50% av kostnad til nye. Så skal du kjøpe bil herToyota Horten, så vær nøye å dobbeltsjekke dekkene selv før handel. Ikke stol på annonsen som sier bilen leveres med bra dekk.....
Super kundebehandling, dyktige mekanikere og supert personale både på salg og verksted.
Anbefaler EU et annet sted. Fikk bilen tilbake etter EU sjekk med over 60.000kr i reperasjoner. Lang historie kort, alt ble fikset av annet verksted for rundt kr 12.000,-. Forøvrig lang ventetid på å fikse ting, helt ok på det beste når det kommer til kundeservice, generelt super lat gjeng, du må argumentere deg til alt av løsninger og tilbud osv.... Styr unna med mindre du må.
kjøpte brukt. Beste servicen jeg har fått. Takk for god hjelp og hyggelig folk.Her anbefaler jeg folk å handle. Hvis jeg skal ha ny bil i framtiden så drar jeg hit.
Flinke og hyggelige folk. Oppdatering: Kjøpte meg ny bil av et annet merke etter jeg skrev denne anmeldelsen og har ikke vært tilbake hos Toyota etterpå, men jeg savner dem skikkelig. Min nye merkeforhandler har mye dårligere kapasitet, service og serviceinnstilling.
Flott og rask service. Veldig gøy å hente flunkende ny Hi-Lux Artic Truck!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler